E necesar sfârșitul unei situații mediocre dacă vrei începutul a ceva mai bun! IWYT





De cât timp facem I WANT YOUR TEXT? Câți necunoscuți au strâns zeci, uneori chiar sute de mii de cititori, dar și câte celebrități n-au intrat în selecție? E OK. Unii mi-au dat unfriend între timp :)
Ioana aka Jazzy Jo e una dintre cele mai bune voci din România. Punct. La asta nu discutăm.
Vorbim deja de niște ani, nu foarte des, dar primul text mi l-a trimis... acum câteva zile. Mi-a plăcut enorm! Este o nebunie afară! Prea mulți oameni văd intimitatea ca pe o conexiune strict între doi oameni. Oribil! Chiar trebuie să întoarcem spatele lumii? Nu putem să fim intimi decât fiind însingurați? Suntem prea geloși? Prea proști? Prea individualiști?
Dacă e bine să fim egoiști, de ce nu suntem fericiți?
Bravo, Ioana. Ești una dintre cele mai bune voci din țară, dar mult mai mult decât atât.
P.S. Inițial i-am pus diacritice. Apoi le-am scos. Textul original. Mesajul face tot.



E sfarsitul lumii as we know it.


Este doar inceputul a ceva mult mai bun.


Dupa cum stii,
Începuturile n-au fost niciodată ușoare....😋
dar au fost mereu frumoase.

De ce sa plecam dintr-o legatura amoroasa fara sa pretuim ce am trait frumos, certandu-ne "la cutite" cu fostul/a ?
De ce sa amaram sau sa anulam toata energia pozitiva pe care am eliberat-o in univers cand faceam dragoste si ne aduceam fiinta aproape de Divinitate?!
De ce sa nu pastram "frumosul" dintre oameni?
De ce sa dam cu prietenii nostri de pamant atunci cand nu au actionat asa cum ne-am dorit noi? de ce comentam cu rautate, ranchiuna pe cineva care , dealtfel, nu are legatura cu viata noastra, doar de dragul barfei?
Nu o sa ne dam seama, oare, niciodata ca trebuie sa lucram la noi insine ? La suflet, minte si corp si apoi sa dam ce am invatat mai departe cu inima deschisa?!
Mi-e tare teama de "nimic-ul" pe care il vom gasi la sfarsitul filelor din viata noastra...
Cum e cand dansezi cu cineva care nu iti e partener de viata?! Nu ar trebuie sa stabilesti o legatura? Trebuie neaparat sa fie sexul involved ca sa fie bine...?! Nu e de ajuns conectarea intensa cu persoana respectiva in momentul ala anume? Conectati-va, sa nu va fie frica de intimitate, de vulnerabilitatea constientizata cand va permiteti sa .... simtiti.
Nu mai confundati intimitatea, ca esenta, cu romanticul... deschideti porti si construiti poduri catre ceilalti, avem nevoie sa "curgem" unii prin altii. Altfel facem in-breeding cu emotiile noastre pana totul va deveni o nuanta uniforma de gri.
Celor care produc suruburi, celor care fac arta, celor care conduc pe altii, celor care muncesc pamantul care ne da rosia din salata, celui care imi zambeste in fiecare zi cand cumpar cafea de la el , mamei, fostei ( care a crezut necesar sa caute fericirea in bratele altuia) sau, total invers, persoanei cu care nu ai mai reusit sa stai pentru ca nu mai simteai), s.a.m.d. ..... dragilor, conectati-va! Suntem un tot. Nu o sa mearga nimic bine pana nu ne iubim intre noi.




La finele filelor din cartea noastra, suntem tot autor singular!
Fara stalpi de sustinere,
fara temelii....
si asta pt ca nimic nu e parte din tine realmente,nimic nu e atasat definitiv si irevocabil la trupul si sufletul tau...

Depinde de fiecare cum stie sa inventeze adjuvante la lipiciul asta natural (inexistent defapt...) si sa tina tot ce e drag aproape. deci, ca sfarsitul sa fie dramtic,sa repare nu sa inlocuiasca atunci cand apare vreo "defectiune").... dramaticul asta vine lejer dintr-un comportament atipic turmei.

CONNECT.
Back to Top