De obicei bărbații se îndrăgostesc de ce văd și femeile de ce aud așa că ele se machiază și ei mint. Vezi cum se poate și INVERS!


Nu, nu se machiază bărbații chiar dacă femeile mint când e nevoie și uneori și când nu e. 
Dar de data asta NOI ne îndrăgostim de ce auzim, iar ELE… de ce văd. 
Ca orice pasionat de muzică am trecut prin mai multe faze. De la “nu-mi permit sculele pe care le vreau că nu-mi ajunge bugetul” și până la “nu-mi permit… că nu-mi ajunge sufrageria”. Mai precis n-am loc în ea de lucrurile soției. Poate și ăsta să fie un motiv pentru care m-am căsătorit de trei ori? 
Glumesc, dar am un sâmbure de adevăr pe care orice bărbat și orice femeie îl știu: e greu să găsești echipamente audio care să sune bine și să arate senzațional. Revenim la titlu? Adică echipamente audio care să facă bărbatul să se îndrăgostească de ce aude și femeia de ce vede! Să te lase cu ele în sufragerie! Să nu-ți spună “Doamne! Ce urât e subwoofer-ul ăla! Nu poți să-l ascunzi? De exemplu în beci?” Să zică taman invers: Ce frumusețe, parcă e o sculptură!

Lista echipamentelor pe care, atenție, le-am avut, nu doar le-am ascultat prin showroom-uri, studiouri audio sau în cei prea mulți ani de ProTV, cuprinde vreo 14-15 branduri. În căutarea fidelității acustice n-am prea fost fidel niciunei firme. Din păcate eu am fost destul de rar mulțumit, iar ele n-au fost mulțumite niciodată! 
Ce sunt zgârie norii ăștia de boxe? 
Cum să prinzi buturuga aia în perete? 
Câți kilometri de cabluri avem acum? 
Și bomboana pe colivă: Auzi? Și noi o să avem 4 telecomenzi?!?!!
Folosind toate tehnicile de persuasiune de care dispune un bărbat (da, chiar și pe acelea pe care nu le pot arăta pe blog) am reușit de fiecare dată. 
Până acum. 
Muza are 15 ani. De pictură. O jumătate din viață a stat printre culori, forme frumoase și linii inspirate. Casa noastră nu e un spațiu de locuit, e una dintre operele ei. Așa că am vândut cu un oarecare regret cam 3 metri cubi de boxe cu tot cu amplificatoare, etc. 
Ce punem în loc? 
Era clar! Trebuia să aleg ceva ce ar putea să stea și într-un muzeu de artă modernă. Există un singur nume pentru asta! Ei, bine, două. Bang & Olufsen. 
Singurii care pot să-ți încânte și ochii și urechile. 
Unii vor spune: Da! Îți încântă ochii și urechile, dar îți rup buzunarul. 
La fel gândeam și eu, dar acum consider că toate compromisurile mai ieftine pe care le-am făcut în audio m-au costat mai scump! Apropo, scumpe și ele, pentru unul mi-am făcut credit :)))
Apoi am îmbătrânit (poate m-am și deșteptat un pic de la atâtea “țepe”) și am înțeles că performanța costă.

Acesta NU este un articol de reclamă. Vor urma altele. Acesta e un articol reverență pentru Bang & Olufsen România, aka http://soundvision.ro că datorită lor e din nou pace în familie :)
Muza urăște boxele, acum suntem în discuții pe care le vom lua.


Tot ea DETESTĂ căștile, dar pe ale mele Beo Play H8 le mai fură din când în când. Ești curios/curioasă cum sunt? Le poți vedea în link: http://bit.ly/1Ub6j2K
Credeți-mă, am un sertar plin cu căști că doar am fost și DJ! Niciunele nu-i plac :)
Nu. Acesta nu este un articol de reclamă. 
Dar vor urma. 
Pentru că muzica ta merită mai mult. 
Și tu meriți mai mult. E momentul să primiți. Și tu. Și ea :)

P.S. În audio e ca peste tot în viață. Nimic nu ne costă mai mult decât lucrurile ieftine. 

Veți mai citi despre ei aici. Intrați și pe pagina lor de FB. E delicioasă! 
Link direct: http://bit.ly/1WMRQua
Back to Top