Să te uiți în telefonul partenerului e ca și când ai vrea să vezi Portretul lui Dorian Gray…



…s-ar putea să descoperi o imagine pe care e mai bine să n-o vezi.
Poate descoperi că nevastă-ta e Dorina Gray :)) sau că soțul tău merge la serviciu de plăcere, dar asta n-are legătură cu powerpoint-ul :)

Însă indiferent ce descoperi despre partener o să-ți spun ceva despre tine, domnule/doamnă detectiv: ceea ce faci e aproape un delict, un gest urât și te mai și plasează la marginea unei afecțiuni psihice. 
Nu crezi? 
Ce-ai spune însă dacă în loc să-i verfici tu telefonul ți l-ar verifica el/ea pe al tău? Mai ales dacă nu ai nimic de ascuns?

Femeile sunt mai deștepte. Ele trec dintr-o relație în alta cu istoricul mesajelor șters. 
Bărbații sunt mai fraieri. Ei au mesaje și de acum 5 ani.

Curiozitatea a omorât mai puține pisici decât relații

așa că femeia de acum nu rezistă și se uită și la cum ai vorbit cu femeile dinaintea ei și uneori vede că le alintai la fel, le făceai aceleași complimente și - oroare! - le-ai mai spus și altora cele două cuvinte!
Dar ce era să facă bietul om? Să-și schimbe complet vocabularul la fiecare iubită? Uite, eu am făcut Litere, dar tot cred că m-am mai repetat chiar dacă în general am avut o singură Prințesă, o singură “Pătrățel”, o singură Gălușcă și o singură Muză! Până la urmă te întâlnești pe stradă cu zeci de oameni care au același nume! Ce era să zic? Cum te cheamă? Andreea? Nu pot… Că Andreea am mai avut! :)) “S-a mai zis”

Cum te sărută pe tine știe de la fosta. Și? Te sărută bine? În loc să-l cerți poate ar trebui să-i trimiți femeii o sticlă cu vin de sărbători. S-o bea cu următorul elev. 

Nu de alta, dar dacă tot te **-te grija de unde știe să sărute poate începe și el să-ți pună întrebări legate de nota 10 la oral. 




Articolul s-a terminat "prea devreme"? 

Back to Top