Există femei...



Irina spune că nu vrea celebritate din scris. Deocamdată. S-a calificat la IWYT și va strânge multe comentarii. Unele pariez că vor fi negative, dar așa e cu celebritatea: ea vine mai ales când nu alergi după ea și nu arată aproape niciodată așa cum ți-ai impaginat-o :)
Domnelor și mai ales domnilor, IRINA IONESCU. 
Pun pariu că îi e deja frică de propriul curaj!





Există femeile pe care le vezi și vrei să îți petreci viața întreagă cu ele. Însă, cele cu care îți petreci deja viața nu îți mai dau voie. Există femei pe care le iei acasă, pe care le prezinți acasă, femei care îți calcă și îți fac de mâncare. Femei care îți cresc fericite copiii și se complac în pseudo-gesturile tale de don juan mediocru. Și există femei pe care le dorești, pe care le iubești în clar-obscur, femei cu care trișezi. Femei alături de care iubești iresponsabil, profund, plenar, de la 9 la 5, de luni până vineri. Femei pe care le suni de sărbători, cu inima plină de veselie, în pauza de masă din timpul săptămânii. Femei cu care îți petreci după-amiezile libere de la serviciu și femei alături de care te trezești dimineața. Iubești femeia care nu îți este alături, fără complicațiile cu care vine o astfel de legătură mutuală. Există femei cărora, indiferent de vreme, nu le vei răspunde noaptea la telefon să le convingi că pot să doarmă și pe furtună și ploaie. 
Există femei pe care le suni „în timp ce”... duci gunoiul, pornești mașina, plimbi cățelul, îți „uiți” portofelul jos, în mașină. Există femei cu care îți petreci discuția de la metrou la serviciu și de la serviciu până te întâlnești cu cealaltă. Există femei pe care nu le vei părăsi din confort. Din comoditatea psihică, din simplitatea lor banală, pentru că nu pun întrebări să afle inevitabilul. Și există femei cu care te cerți, peste care îți dorești să-ți lași amprenta profund, dar cărora nu le poți oferi plăcerea simplă a unei poze împreună, a unei țineri de mâini în mulțime, a unei zgârieturi fine, din tandrețe. Există femei pe care nu concepi să nu le mai ai, care se mulțumesc cu fărâme din ceea ce nu vor avea. Există femei pe care le pui pe hold, Crăciun după Crăciun. Există femei cu care îți petreci ziua de naștere și femei pe care nu le vrei aproape în momente-cheie. Femei cu care îți împarți patul – patul tău și patul ei, niciodată același. Există femei pe care le ții brutal, fără flori și platitudini. Femei în ale căror paturi te dezbraci cu adevărat, în care îți arăți lipsa de caracter și verticalitate. Femei cărora le spui că le iubești înainte de culcare și femei care adorm cu gândul la vorbele tale. 

Cele pentru care porți prezervativ și cele în care îți dai drumul, 
neregulat, absent de focul conjugal și de progenitura pe care o convoci. 

Femei pentru care îți scoți, stângaci, verigheta și cea care o poartă ca pe trofeul suprem al împlinirii. 
Femei cărora le aduci, vinovat, flori seara, când încă ți se mai simte parfumul pe așternutul alteia. 
Femei pe care le consideri „oaza ta de liniște”, până la prima întrebare despre viitor. 
Femei pentru care nu a meritat vreodată să lupți. Femei pe care le iei fără obligație, până la vârsta maturității, frustrării și nebuniei. Femei cărora nu le cunoști prietenii sau familia, și femei pentru care ești familia. Există un singur tip de femei. Cele pe care le înșeli, seara sau în weekendul de training cu firma.


Cam grea asta. Și foarte adevărată. Trofeul ei e uneori rușinea lui. Stați liniștiți că se poate și invers :) Cred că o să fac o chestie pe care n-am mai făcut-o niciodată: VOI SCRIE O REPLICĂ LA UN "I WANT YOUR TEXT" :)
Sunt sigur că există și bărbați, dar și femei care ar vrea să vadă asta. Comentăm aici:
https://www.facebook.com/radu.f.constantinescu
Back to Top