Am parte de sex minunat cu un tip neimplicat și mult mai puțin grozav cu unul care m-ar lua mâine de nevastă. Ce să fac?




Întrebarea simplificată e “pe care să-l aleg”. Desigur, e bullshit. Și eu i-am spus astăzi Muzei ce să aleagă între platforme și stiletto. Eu am ales stiletto. Cadrul restrâns de la degustarea la care am fost la Bon Ton a primit-o pe platforme.

Există un banc despre cum aleg bărbații femeile. Cu unul care avea de ales între trei: una specialistă în economie, una în modă și una în bucătărie. Pe care a ales-o? Pe cea cu sânii mai mari.

Bancul e clar scris de o femeie care știe cât de simplu e să joci bărbații pe degete.

Femeile nu se pot juca pe degete, dar există o altă parte a corpului la care sunt extrem de sensibile :)


Partea proastă e că ei îi trebuie multe. S-ar duce cu “sufletul”, dar trăim într-o lume materială, ar merge după ce i-a spus mama ei, dar mă-sa n-a fost fericită cu ta-su.


Ce să aleagă?


Muza are o vorbă: 

Nu e sigură că te iubește? 
E - de fapt - sigură că nu te iubește.


Când stai să alegi între doi ori nu iubești pe niciunul, ori ăla pe care îl iubești nu-ți poate asigura și traiul pe care îl vrei. De-aia e bine, fata mea, să ți-l poți asigura SINGURĂ.
Egalitate, nu?

Înțelegi tu… ceva ce au vrut bunicile tale crezând că înseamnă că vor avea mai mult decât au. Și a însemnat. Mai mult decât aveau de muncit (și acasă și la job), mai mult decât aveau de gândit (și pentru acum și pentru viitor), mai mult decât aveau griji. Și pentru ce fac ele și pentru ce fac alții.


Pentru că de doi ani n-am mai mințit, o să spun pe șleau: tu, draga mea, ți-ai găsit un bărbat care să tragă pentru tine și unul care să ți-o tragă pur și simplu. Ghinionul e că nu sunt unul și același.

Partea proastă e că ăla pe care-l iubești nu te iubește, iar pe ăla care te iubește nu-l iubești.

Deci tu nu ai de ales între doi.
Tu n-ai niciunul.
  
Back to Top