Cum suntem noi, bărbații, în relație cu femeile? În general, proști. 5 argumente din care cel puțin unul e complet nou pentru tine.



1. Sugi p**a e o înjurătură. Ce eroare! Face sexul oral mai greu de obținut :) Din fericire doar pentru băieței. Bărbații știu că nu există un lucru pe care o femeie îndrăgostită nu l-ar face, doar bărbați care nu știu cum să ceară. 


2. Cele mai frumoase femei au cele mai puține oferte. E ca la joburi, dacă pun un anunț pentru postul de Director de Marketing primesc 3 CV-uri, dacă anunț că vreau un șofer primesc câteva sute. Stă fata și așteaptă  și până la urmă va alege din cei 3. Iar câteva sute se vor mira ce caută frumusețea cu urâtul ăla. Ce să caute? P**ă! Știu, aveți și voi, dar, spre deosebire de cei 3 pretendenți voi n-ați avut și coa**





3. Le criticăm alegerile femeilor de lângă noi, mai ales când nu suntem printre cei aleși. Femeia superficială e cea care ne refuză avansurile. Curvă e aia care ne-a dat pași. Proastă e aia care citește bloguri ca al meu. Amuzant că eu am peste 30% cititori bărbați. De curajoși ce suntem doar 10% au dat și like paginii :)))


Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019


4. Nu credem că ne pot juca pe degete. Cele mai multe pot. Și cele mai multe din cele care pot O FAC. Să vă spun că o prietenă este cel mai bun vânzător al unei firme mari de calculatoare? A vândut mai multe servere decât toți colegii ei bărbați. Pentru că ei le dădeau numărul de core-uri, ea le dădea numărul de telefon. Nu poți să bați atâtea cifre. Nici nu știi când ești cucerit și când cucerești, nu-i mai bine să te bucuri de ce ai?


5. Prea mult calculator, prea puțin dormitor! Mulți bărbați înșală virtual aproape zilnic, mai ales că sunt convinși că fac primul pas dacă dau like la o poză. Din păcate prea mulți compară niște poze retușate în photoshop cu iubita care, așa imperfectă cum este, s-ar putea să fie mult mai bună decât tentația. Vorba unui stand-up comedian: “Pe multe, dacă sunt date dispărute și le caută poliția după poza de profil, nu le vom găsi niciodată!

Înainte să te gândești la ce vrei, gândește-te la ce ai. 
Și înainte să vrei un “fresh start”, vezi dacă nu cumva și femeia ta vrea unul. Tot cu tine. 


Citește mai mult: 
http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top