Night reading: Ce ar trebui să știe un amant și nu-i va spune niciodată femeia.




Guest blogger: Muza aka Ramona Constantinescu


Radu a fost întrebat în ultimele zile de ce nu scrie și despre bărbat în postura de amant. Cum nu-i place să se repete, el a răspuns fiecărui mesaj cu “Am scris” și a dat link cu articolele. Apoi mi-a zis mie să scriu unul, dacă nu-mi e teamă că-mi stric reputația. Psihologie inversă, știu, dar a mers. Până la urmă, ce reputație am eu? Poate doar că sunt directă și sinceră. Așa că nu o să mi-o stric, o să mi-o… “întăresc” :)

Ce ar trebui să știe un amant și nu-i va spune niciodată femeia?
Al câtelea este :) 
Asta în primul rând. Bărbații pot să fie și adesea sunt jucării sexuale, dar ego-ul lor IMENS nu-i lasă să vadă această posibilitate. Pur și simplu nu se prind. Bărbații nu-și dau seama nici când sunt agățați, nici când sunt înșelați, cum și-ar da seama că nu sunt prima victimă?
Ei nu-și pun niciodată problema DE CE vrea femeia aceea un amant? Poate să fie un viciu de caracter, poate să fie o nevoie de fugă din propria viață, care i se pare prea plictisitoare, poate să fie pur și simplu NF. 
Nu le pasă, tot ce contează e că stai.

De ce îl vrea? Pentru ce îl vrea? Ce caută la el? Ce calități? 
Cele care îi lipsesc soțului. 

Amanții sunt în general un contrast și e vorba doar de sex
Dacă vreau să vorbesc îmi caut o prietenă sau un psiholog, nu un amant.

Și totuși se mai întâmplă să vrea un amant pentru că are nevoie de tandrețe, de atenție, de tot ce avea la începutul relației și nu mai are. Dacă iubirea ta pentru o asemenea femeie este interzisă, dar reală atunci poți să te bucuri pentru că s-ar putea să fie a ta cu normă întreagă într-o zi și să te poți uita sub fusta ei legal, cum zice Loredana într-un cântec. Pentru că femeia aia nu vrea să cârpească o relație care nu mai merge cu un petic de sex, ea caută o relație nouă și tu ești în probe. caută o dragoste nouă, iar tu, în loc să o judeci, ai putea încerca să o convingi. Toate avem dorințe ascunse, gânduri mai puțin curate care ne trec prin cap la vederea unui trup bine făcut, glume din care s-ar putea să dăm în ceva serios, dar spre deosebire de bărbați, noi nu renunțăm la ce avem decât pentru ce ne-am dorit toată viața, iar asta înseamnă un bărbat care să se ridice la înălțimea așteptărilor. 


Citește cărți. Nu citate :)
Comandă Filosofia sexului direct din link și plătește cu cardul. Astfel poți cere autograf personalizat cu dedicație "pentru cine vrei tu". Să mai zici că nu-ți dau idei de cadou :)
http://bit.ly/FărăPrejudecăți



Back to Top