M-a înșelat cu fosta care l-a înșelat!





Eu locuiam lângă gară, iar acolo era un birou de obiecte pierdute.
Când îți pierzi mințile, însă, n-ai șanse să ți le găsească altcineva! Le cauți ca pe chei prin casă :) Numai după ce ți le-ai găsit poți să îți mai deschizi inima de voie, altfel ai un intrus care-și bate joc de tot ce faci.


DRAGOSTEA TE TRANSFORMĂ ÎNTR-O PĂPUȘĂ CU SFORILE PE DINĂUNTRU!!


Trage inima de tine cum vrea mușchii ei. Inima e toată mușchi. Ce mai încoace și-ncolo, EȘTI PROST RĂU.
Îmi e foarte ușor să spun asta pentru că am avut și eu momentele mele de prostie și mi-am revenit din ele datorită unor bărbați care, chiar dacă nu mai sunt în viața mea, m-au făcut să fiu cine sunt acum.
Problema e alta, când ești îndrăgostit de una care nu mai e a ta, totuși vrei să faci sex fără să faci și bătături. Așa că găsești o alta, o proastă ca tine, care să te iubească, să te lase să intri “în atenția ei” și să te creadă că ești om întreg când tu ești jumătate de om.
Tu nu ești bărbat. Mai bărbat era Capra din Capra cu trei iezi! V for Vendetta!

Cum să te înșele aia, să te facă să suferi și tu să dai nesimțirea ca pe o leapșă mai departe? Și cu cine? Tocmai cu femeia care te-a înșelat? Nici nu-ți imaginezi cât dispreț are o femeie, orice femeie, pentru un bărbat slab!

Te-a înșelat cu fosta care l-a înșelat? Ăsta-i un 8! :)

Știi ce-ar trebui să faci?

Să nu-l trimiți la dracu', să-l trimiți la ea, că-i același lucru! E tot aia!

Să-l păstreze!

Punem pariu că n-o să-l vrea? Iar dacă totuși mă înșel și îl ia înapoi crede-mă că te uiți la un cuplu foarte potrivit. Nu sta în calea nefericirii lor.
Back to Top