Învață să apreciezi un bărbat. Guest post. Ramona Constantinescu.






Apreciază-l că iese în oraș cu băieții, nu cu fetele. 

Că n-are PMS. E suficient o nebună în casă. 

Apreciază-l că poate să desfacă un capac de borcan chiar dacă eu le scot singură ușor cu o metodă de la mama, le încălzesc un pic la flacăra de la aragaz. 

Dacă spală vasele chiar dacă mai sparge din ele.


Dacă gătește chiar dacă n-o nimerește 

(poți să-i faci cadou Secretele Ramonei să-l îndulcești :) 

https://greensugar.ro/secretele-ramonei/




Apreciază când îți deschide portiera, chiar dacă știi că e o șmecherie să n-o mai trântești. 

Când stă mai mult la serviciu, că pentru voi stă. 

Când face vacanța unde vrei tu. Să nu faci ca mine, că am mers în Grecia la 5 stele și i-am zis a doua zi că în hotelul ăla nu mă simt în Grecia, aș putea să fiu și la New York, dar în Grecia nu. Exemplu negativ ce sunt, a doua zi m-am simțit groaznic și i-am zis că oriunde e bine atâta vreme cât sunt cu el. N-a fost bine, că mi-a zis că dacă așa putem să stăm și acasă :) 

Umorul. Dacă are. Dacă nu are nu-i chiar așa de grav că n-am văzut nicio femeie care să se bucure că are un bărbat care face mișto de facturile care tot vin. Preferăm unul cu care să le plătim cot la cot. 

https://greensugar.ro/secretele-ramonei/




Învață să-i apreciezi și pe cei cu care nu mai ești pentru că fără ei nu ajungeai până aici! Unii ne-au fost de ajutor, alții ne-au fost învățătură de minte :)

Nu sunt ipocrită, eu mi-am dorit mereu un bărbat care să aibă și mușchi așa că apreciez un bărbat care se duce la sală și-mi place că Radu aleargă 10-12km pe bandă, nu după femei, chiar dacă glumesc uneori că poate să ia mașina că ajunge mai repede.   

Apreciază-l de fiecare dată când nu e de acord cu tine și spune. Uneori s-ar putea să aibă dreptate, inclusiv când îl pui să aleagă cu ce să te îmbraci dintre două variante când tu ai ales deja :) Niciodată nu nimeresc ce vrem noi, nu-i așa?

Apreciază-l că oricât de obosit ar fi, tot are chef să facă dragoste cu tine, iar când vine un pic afumat, dacă tot la tine se dă, să știi că e iubire adevărată. Chiar am citit un banc pe facebook cu unul care vine acasă beat la copil și la nevastă-sa, să-i zicem Nev, Simina știe de ce. Nev îl duce cu greu până la pat și-l dezbracă. A doua zi, în loc de scandal, Nev îi pregătise un mic dejun și două aspirine, toată un zâmbet. Soțul, nedumerit că nu are discuții, prinde un moment când e singur cu copilul lor și întreabă: Ce s-a întâmplat aseară? Eram beat rău?

Copilul: Foarte rău!

Și nu s-a supărat Nev?

Ba da, te-a dus în pat, tati.

Și acolo?

Acolo s-a apucat să te dezbrace iar tu ai zis, cu ochii mai mult închiși: Lasă-mă, cucoană, în pace, că-s bărbat însurat. 
Back to Top