Învață să apreciezi o femeie! (2 sites 4 every story)




Caută-le pe cele care vor atenție, nu atenții. 
Dacă nu-i dai bani însă nu prea îi intri în grații fără cadouri să nu te minți. Tu plătești pentru sex, doar că nu direct. O fuți în barter. 

Păstrează femeia care ți-a fost alături la greu. Uneori și “prietenii” dau bir cu fugiții. Recunosc că nu poți să-i spui inimii ce să simtă, dar, dacă trebuie să pleci, măcar să pleci elegant. 

Încearcă să înțelegi că o mare parte din munca femeii nu se vede. Face curat, a doua zi e la loc. Îți face ceva de mâncare, în 4 ore îți e din nou foame. Femeia ține cumva lumea asta laolaltă. Familie cu familie. 

Standardele de frumusețe pentru femei sunt artificiale. Nimic nu este neatins. Bărbații care se laudă că le plac frumusețile “naturale” n-au văzut niciodată o femeie neepilată de un an. Din fericire, nici eu. În loc să te plângi că nu e niciodată gata și vine greu când tu o aștepți în mașină, bucură-te că vine frumoasă. 

Ierarhiile gen “a doua după mama” le fac rău ambelor femei. Mulți bărbați care în copilărie abia dacă-și bărgau mamele în seamă se trezesc când se însoară cu un subit respect pentru ele. Vorba lui Drăghia, Dragoste n-are plural. Tu le iubești diferit! Nu poți să compari mere cu pere și nici soții cu mame. Te cheamă cumva Oedip?

Nu te supăra că îți cere din timpul tău. E normal să existe timp al ei, timp al tău și timp al vostru. Să știi că nu numai tu dai și ea primește. În multe cazuri ți-a dat din timpul ei, dar habar n-ai avut, că nici nu erai acasă. N-ai înțeles? Întoarce-te la punctul 3. 

Și ea poate să te înșele. Apreciază faptul că NU o face în cel mai simplu mod: nu o face nici tu! Gândește-te, când ai o “ofertă”, că nevastă-ta are mai multe. De ce? Pentru că… bărbați! Parcă nu știi cum suntem :) Mulți dintre noi încă mai cred că tot ce nu fut pe lumea asta vor mânca pe lumea ailaltă :) 
Până la lumea ailaltă gândește-te la asta. Femeile sunt ca ocaziile în fotbal. Se răzbună. 

Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei on Saturday, 10 August 2019
Back to Top