Degeaba “lumea e a ta” dacă n-ai cu cine să o împarți! IWYT






Mai rar primești un text pe fb de la o persoană pe care ai întâlnit-o prima dată în lumea reală. E cazul acum, dar autoarea și-a dorit să rămână anonimă. Mie îmi place să-ți asumi prin semnătură un text, dar de data asta cred că a făcut bine. Ar fi zis coțohârlele "Ia uite-o și p-asta, își caută iubit pe blogul lu' Constantinescu :)))







Unde ești?

Poate o sa fii diseara la teatru, poate o sa fii peste o saptamana in drumul spre facultate. Nu stiu. Însă este intrebarea pe care mi-o pun adesea mergând spre casa. Ma simt întemnițată in propria-mi inchisoare a iubirii, iar la fiecare incercare de a mă salva, esuez lamentabil.

Iti scriu tie, chiar daca inca nu te cunosc si poate inca nu te merit, dar imi este un dor nebun de tine. Am nevoie mai mult ca oricand de confortul îmbrățișării tale, de vorbele de alin, de noi. Nu mai vreau sa ma gandesc ca lumea e doar a mea, ea e un nimic daca nu esti tu cu care sa o împart.

Te rog, vino mai repede, scapă-mă de monstrul asta din gânduri nerostite , ajută-mă sa ies de sub robia tentațiilor cedându-le, ajută-mă să-ti dau tie toata iubirea pe care o port deja în mine.


De unde esti? Unde te indrepti? Vrei sa vin cu tine, la fel de mult cum vrei sa vii cu mine? Ma vrei pentru ceea ce sunt, sau pentru ceea ce vrei ca eu sa vreau sa fiu?


Te rog, dragul meu viitor iubit, sa privesti in sufletul meu, asa cum ti-l voi întinde gol pe tavă. Vreau sa-l vezi asa de crud cum este. Vreau sa-i vezi cicatricile, pentru ca a dus multe batalii cu cei de dinaintea ta. Te implor, croiește-ti visele in jurul bucuriilor noastre, pentru ca eu sunt a ta si tu esti al meu, bucuria mea nu exista fără a ta. Nu mă lua ca pe un obiect, am un suflet mare, am nevoie neînțelese si dorinte absurde, dar nu voi face nimic sa ne rănească. Cum poti sa ranesti deliberat persoana pe care o iubesti?

Sunt capricioasa.
Sunt calda, sunt rece.
Sunt independenta, sau deloc.
Sunt tot ce vrei, pentru că vreau să ai tot, să avem tot.


O sa ma iubesti oricum? O sa-ti pese incat sa vezi dincolo de aparente? O sa fii tu stâlpul nostru cand nici al meu nu pot sa fiu?

Eu te aștept, sunt sigura că și tu pe mine punându-ți aceleași întrebări, pentru că altfel nu s-ar putea să fii.

A ta, nu încă, iubită.
Back to Top