Când n-are bărbatul pe care-l vrea, femeii nu-i ajung niciodată hainele. Când îl are… nu-i mai trebuie. Sunt bune și ale lui.


În liceu am purtat tricoul unui rocker. Cu care nici măcar nu m-am sărutat, dar îmi plăcea că fetele vorbesc. 
Mai apoi am purtat un tricou de motociclist. 
Știu, dădea bine să mai fie niște “steaguri”, dar am avut multe flirturi, mult mai puține relații și chiar mai puține iubiri. 
Poate că s-ar fi potrivit și mai bine să spun: la Radu am descoperit cămășile din bumbac egiptean. Aiurea! El a descoperit Sarto și cămășile lor incredibile datorită mie. Serios! Prezenta un Peroni 50 la Cluj, iar eu i-am uitat cămașa “de scenă” la hotel. Sarto erau pentru el doar un punct din program, niște inși pe care era nevoit să-i prezinte. Pentru mine au fost salvarea! Femeie nebună, i-am spus să le ceară o cămasă, că doar aveau prezentare de modă masculină. El, mai nebun decât mine, s-a dus!! Ce le-o fi spus? Bună, sunt prezentatorul evenimentului și, dacă nu vreți să ies la bustul gol, îmi dați o cămașă.


Să n-o lungim că eu sunt o femeie atipică și nu-mi place să vorbesc prea mult, EU i-am spus, după ce l-am văzut în acea cămașă: Radu! TREBUIE să-i suni pe cei de la Sarto
Aici a fost greșeala. Urăște să-i spui “trebuie să faci asta”. Așa că a durat cel puțin un an până i-a sunat. Două costume, multe cămăși și câteva perechi de pantofi mai târziu (adică acum) client Sarto înrăit, vine la mine și-mi zice. Alex și Matei au ideea asta nebună pentru clienții lor serioși, să le invite nevestele, iubitele, amantele, ce sunt ele, să le facă niște cămăși bărbătești pe măsurile lor. Cine dracu’ o să vrea?
Atât mi-a trebuit! Am pus mâna pe telefon și am sunat imediat.


Păi cum! O cămașă ca ale lui, dar în care să pot să-i fac micul dejun fără să trebuie să suflec mânecile de 5 ori?? Bumbac egiptean, dar nu cu gâtul lui de fost sportiv? Și mai ales CE CULOARE VREAU EU! 



Am uitat să vă spun. Și el e atipic. Niciodată nu mă lasă să vin la Sarto când își alege materialul pentru un costum sau o cămașă! Le ia de capul lui! 
Cu cine te-ai măritat tu, Ramona?
Cu cine-am vrut, n-aș mai fi vrut!
Ați înțeles ceva? 



Scurt, ca la rețetele de pe GV. Dacă soțul tău e client Sarto (dacă nu e, ar cam trebui să fie) și dacă tu ai chef (hai să nu ne alintăm, știu că ai chef) te poți duce cu el la Alex Drăgan și Matei Ladea (doi dintre cei mai bine îmbărcați bărbați din România) și să le ceri să-ți facă o cămașă bărbătesc-femeiască. 



Dacă la probă îți bagă și textul ăla cu “în luna femeii noi îmbrăcăm frumusețea în frumusețe” să nu crezi că flirtează. Sunt amândoi luați :) Și pur și simplu bărbații ar trebui să aibă maniere și imaginație în cuvinte. Nu prea mai găsești.


Dar, dacă totuși cauți, poți încerca la adresa Strada Maior Gheorghe Șonțu 10, București,  Telefon: 0752 207 206 


Back to Top