Babele care comentau pe scară s-au mutat pe facebook! Și cele mai multe au 20 de ani!



Cu un like sau mai nou un wow, love și angry, toți îi judecă pe toți. Dacă pozele de profil ar putea să vorbească… să-ți spună câți s-au excitat privindu-te după care au scris un comment usturător despre “fetele din ziua de astăzi care sunt prea dezbrăcate”. 
Nu știu nicio femeie hot care să nu fi primit măcar un report la o poză mai sexy. 
Pariez că toate au venit de la “bărbați” cărora nu le-au dat confirm la friend request și de la “prietene” bune care se bazează pe faptul că facebook le favorizează pe cațe sub pretextul dreptului la intimitate. 
Hai sictir! Când îmi dai like pot să văd, dar când îmi dai report la o poză ești… intim? 
Intimitate = lașitate?
Pe lângă “moșii” de orice vârstă, “babele” fac valuri:
Ce e frumos? Ce le place lor! 
Ce e urât? Ce nu pot înțelege!
Cum trebuie să fie un bărbat adevărat? Cum vrea **** lui! Unde **** nu înseamnă comitetul de bloc de pe facebook :)  
Mi-am permis să scriu și eu două articole pe tema asta și a ieșit un pic de scandal că bărbatul adevărat NU era “mai adevărat” sau “mai puțin adevărat” în relația cu visurile femeii de lângă el, ci în relație cu propriile visuri!
Masculinitatea înseamnă caracter, dar caracter nu înseamnă că-ți deschide ușa sau îți ia flori. Asta e adesea doar o politețe de fațadă. 
Între altele caracter înseamnă că pot să te trimit și la dracu’, doar că mă gândesc bine înainte să fac asta și îți deschid chiar eu portiera la taxi să te duci cu stil. În plus - dacă totuși am greșit - mă urc în mașină și conduc până în iad să te aduc înapoi!!
În Biblie ni se spune să nu ne mai uităm la paiul din ochiul altuia, ci să căutăm dacă nu cumva avem o ditamai bârna în… poza noastră de profil :))
Să fim cinstiți… platformele de socializare au ajuns foarte departe în ultimii 4 ani, cu pagini de firme, președinți, guverne, DAR LA ÎNCEPUT IDEEA ERA SĂ-ȚI GĂSEȘTI CU CINE SĂ TE MUȚI!
Așa că… hai să nu ne mai prefacem că suntem ArmataSalvării! Ia spune cinstit? Din ce an ai cont?





Back to Top