O întrebare pe zi. Și două răspunsuri pe seară.




Anonimatul oricui pune o întrebare va fi păstrat cu excepția cazurilor în care cineva vrea să “guste” senzația de front în linia întâi. 
Răspunsurile vor fi date ca la 2 sites 4 every story. De mine și de Muză. 


Q: “Am o intrebare si as vrea sa raman sub anonimat. De ce vor femeile care sunt intr-o relatie sa iasa in club cu fetele de 8 martie ? Nu e mai normal sa-mi sarbatoresc eu femeia?”


Eu: Ba da. Așa cum mi s-ar părea mai mișto, dacă tot e să iasă cu altcineva, să iasă cu mama ei în oraș. Că e și ea femeie și e foarte probabil să n-o mai scoată nimeni. 
Sunt cazuri și cazuri, dar mie mi se pare complet aiurea să ieși o dată pe an de parcă ar fi petrecerea burlăcițelor. 
Pe de altă parte s-ar putea ca această “izbucnire de libertate” să însemne că nu prea are alte ocazii să iasă fără tine. 
Atunci e vina ta. 
Situația care îmi place cel mai puțin este cea cu ieșitul la striptease masculin. Ce faci pe urmă? Te întorci la al tău și te gândești la musculosul din club în timp ce faceți dragoste? 
Am ani grei de viață de noapte văzută din backstage așa că am cunoscut de la  dansatori la patroni de cluburi și restaurante. Știți, fetelor care ieșiți singure de 1-8, ce sunteți în fața lor? Niște gâște care, spre deosebire de păsările numite mai sus, pot să fie mulse. De bani. 

Muza: Iar a fost Radu cu mănuși și nu mănuși de box. Femeia care vrea să iasă cu alte femei de 8 martie e la fel ca telenovelistele: vrea să vadă ce nu are. Fetele alea rar ies să se uite una la alta. Ies pentru că e singura perioadă din an când pot să se ducă la stripeatease masculin fără să pară deplasat. Sunt absente motivat. De multe ori corporatistele nu ies din sistem nici măcar când se duc să vadă bărbați dezbrăcați și merg cu… tot biroul. Zici că-i team building cu “cipăndei” :))) Chiar, ce-or face băieții ăștia tot anul? Se antrenează pentru 8 Martie? Au și carte de muncă? 
O să se supere multă lume pe mine și o să-mi puneți cartea pe foc, dar, dacă tot nu ai ce-ți trebuie acasă, de ce un stripăr și nu direct un amant? Sau un iubit dacă ești singură!
De ce să dai bani, să-l vezi, eventual să-l atingi, să te atingă și el, și să nu te alegi cu nimic, poate doar cu o reputație proastă? 
Reputație proastă fără orgasm?!!
Parcă nu merită. 

Indiferent ce spune grupul tău de prietene că e cool, eu zic să faci ce-ți place ție, indiferent de zi. 


Fără legătură și totuși... cu :) 

Comenzile pentru cartea Muzei pot să-ţi aducă un exemplar din Filosofia Sexului CADOU. Prin tragere la sorţi. La începutul weekend-ului mai erau cam 10 de premii. Am pornit de la 100 :)
Dacă iei două exemplare din Gust verde primeşti Filosofia gratuit. 




Back to Top