Dacă toți am spune cinstit ce ne dorim unele relații ar dura mai mult, altele s-ar termina mâine :)))






În interviul Dianei Pârvu am avut câteva întrebări ale căror răspunsuri n-au ieșit pe tv. Nu pentru că “le-au tăiat”, ci pentru că ne-a plăcut mult Diana și am vorbit cam cât toată emisiunea :))) Nu aveau cum, fizic, să "dea tot".


Una dintre ele era, în traducere liberă: “De ce minți într-o relație”.


Uite… de prost.


De prost, de bun, de atent, de dornic, de gentleman, de sex, de obicei.


Obicei care ne spune să fim atenți. Și suntem atât de atenți că spunem ce credem că trebuie și nu ce vrem, spunem ce credem că dă bine și nu ce ne face bine, spunem ce trebuie ca să nu plece la mama.(Apropo, uneori și băieții pleacă la mama, v-ar putea câteva cititoare niște povești, dar sunt prea bine-crescute ca să facă asta altfel decât anonim).


Dacă îi spui adevărul pleacă? Mai bine să plece la mama acum, să nu mai pierdem timpul!


Cred că femeilor le-ar prinde bine un pic de educația despre cum arată relațiile între bărbați să înțeleagă ce sită genială e sinceritatea și cum filtrează prietenii falși, pe cei de conjunctură, pe cei care spun să o strângere de mână e la fel de bună ca un contract și apoi se șterg cu mâna ta la cur (vorba Mădălinei care e supărată pe mine :)))


V-ar prinde bine să vedeți cum poți să te cerți, uneori chiar să te bați cu un rival și apoi să deveniți prieteni în secunda în care devine clar că NU sunteți de altă parte a baricadei.


V-ar prinde bine să înțelegeți că să “nu vă mai vorbiți” e mai distructiv decât să vă certați.


Cât timp există comunicare mai există speranță.


De ce să minți într-o relație? Nu minți destul la job? Tu nu minți? Taci? Există și tăceri mincinoase așa cum există promisiuni mincinoase!


De ce să minți? și mai ales pe cine minți?


Nu cumva te minți pe tine? Că ți-ai găsit jumătatea?


Ai găsit o pulă.


OK, ai nevoie de una, știu. Dar nu crezi că ar fi mai bine să aibă și un bărbat atașat de ea?



P.S. Pentru bărbați. Am învățat să femeia trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în bucătărie și curvă în pat, dar ține minte să pentru ultimul punct se califică toate. Pentru primul… mult mai puține.

http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top