Dacă așteptam Valentine’s day să-i spun că o iubesc… acum era măritată. Cu altul :)



Valentine’s day is for pussies. Dacă așteptam Valentine’s day să-i spun că o iubesc… acum era măritată. Cu altul :)



V-ați întrebat vreodată de ce facem toți același drum dimineața, ca oile, spre serviciu? 
De ce se întâmplă aproximativ la aceeași oră, să stăm în trafic ca proștii? 
De ce aproape nimeni nu vorbește de Crăciun și de Paște despre Dumnezeu și despre Ăla mic al lui care s-a născut… de Crăciun și a murit de Paște? 
SĂRBĂTORILE AU FOST ARESTATE DE SUPERMARKET-URI. 
Nu dă bine la vânzări să te gândești la un tip cu părul lung care a hrănit 1000 de oameni cu cinci pâni și doi pești! Românul nu simte că e sărbătoare dacă nu mănâncă până în pragul infarctului. 
Cum două sărbători sunt cam puține pentru vânzări, “ei” au mai dezgropat câteva. Cum e asta de se bate cu Dragobetele. Alt cadavru dezgropat. Pardon, “tradiție redescoperită”. 
Tineri mai puțin furioși ca mine mi-au scris că e o idee bună să-și aducă oamenii aminte de dragoste, că sunt mulți care s-au cunoscut de V-day sau atunci “au avut ocazia să-și mărturisească sentimentele”. 
Nu neg. 
Pariez că s-au împrietenit oamenii și la pușcărie, dar asta nu înseamnă mare lucru :)))
UN BĂRBAT NU AȘTEAPTĂ OPORTUNITĂȚILE. ȘI LE CREEAZĂ. 
Nu-i spun că o iubesc o dată pe an. 
Nu o scot în oraș de sărbători. 
Și dacă vreau cu tot dinadinsul să-i demonstrez că o iubesc fix în seara de Valentine’s mi se pare erecția un compliment mai sincer decât ieșitul în oraș, într-o seară în care totul e aglomerat de oițele perfect încolonate ale societății de consum, dornice să-și dea check-in cu “feeling loved with”. Nu e amuzant că și acolo vor sta mai mult pe telefoane decât de vorbă unul cu celălalt? 
Puteau să facă asta și acasă. Unde mai aveau și alte opțiuni. 
Vorba Muzei: mai puțin calculator, mai mult dormitor. 

E greu să se întâmple asta pentru că mulți oameni, dacă ar trebui să-și facă astăzi o poză cu omul pe care-l iubesc cu adevărat, fotografia aia ar fi… un selfie :)


Back to Top