3some cu Muza :) 3 răspunsuri pe care n-am vrut să le dea în privat



Numele celor care au întrebat rămân protejate, desigur, dar n-am vrut să meargă pe o cale pe care eu am greșit mai demult. Nimeni să nu poată spune: Mi-a zis Constantineasca să fac așa. Mie. Personal. Nu. Am transformat întrebările în ceva general și așa poate să ajute sau să enerveze mai mulți oameni :)

1. Ramo, crezi că un bărbat care nu e capabil să spună ceea ce simte e totuși capabil să simtă ceva? 

Nu am întâlnit până acum, dar cică există :) Eu una nu aș putea să trăiesc cu un asemenea bărbat pentru că am mereu nevoie de confirmările lui Radu, de vorbe frumoase și de replici tandre. 
Unii bărbați au impresia că, dacă ți-au zis o dată “te iubesc”, după asta “rămâne cum ați stabilit” :) 
Orice femeie, oricât de sigură pe ea, are momente în care se simte urâtă, prostuță, insuficient realizată sau toate trei! 

2. Prietenul meu iese prea des în oraș “ca băieții”. Dacă îi spun că mă supăr rămâne acasă, dar stă îmbufnat de îmi vine să-i zic că mai bine pleca. Radu cum e?

În loc să faci pe supărata când vrea să iasă cu băieții, mai bine îmbracă-te în ceva sexy și dă-i motive să rămână :))) Radu se mândrește în grupurile lui că eu nu numai că-l las să iasă singur oriunde, dar nici nu-l sun să-l verific. Când face pariu cu băieții pe genul “cine e sunat primul plătește nota” se întoarce mereu cu banii acasă. 
Recordurile: a plecat singur la Timișoara, Barcelona și la concerte rock, că eu nu mă omor. 

3. Cum reușești să-l faci să aprecieze ce faci în bucătărie, cât de mult muncești în casă și cu copiii.

La copii nu mă pricep, dar ideea că eu l-aș fi cucerit pe al meu cu ce fac în bucătărie e o mare eroare. Când l-am cunoscut nu găteam. 
Ca să-l faci să aprecieze munca ta nu trebuie decât să-l rogi de câteva ori să te ajute. Așa își dau domnii seama că pentru ei weekend-ul înseamnă două zile libere, iar pentru noi 48 de ore în care trebuie să punem totul la punct. 
Sunt obsedată de curățenie, dar n-am nimic împotriva cearceafurilor șifonate, “murdare” de dragoste :) 
Cum zice și el, poate că relațiile frumoase nu încep în pat, dar în pat se păstrează.


Back to Top