Cum aleg bărbații o femeie? Depinde pentru ce :)



Acesta e un text din categoria 2 sites for every story. Nu 2 sides, 2 sites. Al meu și al Muzei. Fiecare subiect va fi tratat, separat, de mine și de ea. 



El și ea. Prima întâlnire. Amândoi încearcă să nu fie și ultima. Stau la o masă și vorbesc nimicuri, ca doi jucători de șah care mută doar pionii, că doar nu-s nebuni să riște o piesă mai valoroasă. 
Ce gândește ea? 
Ea nu gândește. Strânge informații. Femeia e mai eficientă decât FBI-ul când o interesează un bărbat, iar dacă e geloasă devine un fel de Gestapo. 
Vrea să știe multe despre el, dar mai ales acele lucruri care au legătură cu… ea. Cât de mult o place? 
S-a uitat aproape tot timpul în ochii ei, are sânii chiar atât de mici?

Ce gândește el? 
Cum să facă să ajungă cu ea în pat. Nu, nu-i e somn. Vrea să se culce cu ea, de dormit preferă să doarmă singur. Cu fosta rămânea mereu fără plapumă și fără jumătate din jumătatea lui de pat. 

El și ea. Se întâlnesc în club. 
Ce gândește ea? 
E destul de “bun” încât să se oftice fostul dacă apare cu mine în poza de check-in?
Sau: “Dacă-l las din prima seară o să spună că-s curvă, ce păcat, încă o seară pierdută…”

Ce gândește el?
Cum să fac să o scot la lumină înainte să ajung cu ea acasă? Ultima dată luminile și băutura au făcut să-mi pară o zeiță, iar când m-am trezit lângă ea dimineață nu știam cum să fug. Dar n-ai cum să fugi de la tine de acasă. 
Oare de-asta e întuneric în cluburi? Să aibă și oamenii urâți o șansă la sex? Sau pentru asta s-a inventat alcoolul?

Ciudat e că niciun bărbat nu se gândește că atunci când fata acceptă să iasă din club, “că e aglomerat și fum”, de fapt și ea vrea să-l vadă mai bine :)

Râdem, glumim, dar aici cred că avem un adevăr simplu: Bărbații aleg de mai multe ori și prima dată te aleg doar pentru sex. 
Noi nu vrem să ne mutăm la voi după prima noapte, nici nu ne aducem periuța și ne cam speriem când o vedem lângă oglinda noastră pe a ta. Dacă o mai și așezi lângă a noastră ca și când s-ar pupa să fii sigură că te considerăm nebună!
Noi nu considerăm că trebuie să plătești pentru o felație cu o relație! Nici nu considerăm oralul o probă “de trecere”, că nu dai BAC-ul!
Sexul, de la primele întâlniri și până la ultima, trebuie să fie făcut de plăcere. Plăcerea noastră comună. Dacă tu îl faci ca să primești ceva în schimb, indiferent că acel ceva e un inel de logodnă, nu mai e sex, e prostituție. 
Iar când alegem genul acesta de femei preferăm să plătim cash. În bani, nu în ani. 

Cum aleg bărbații o femeie? E clar acum? Depinde pentru ce. 
Multe-l “au pe vino-ncoa”
Puține “nu mă uita”
Cele care aleargă după o relație serioasă sunt ca oamenii care fug doar după bani și fug și banii de ei!
Frumusețea fizică a unei femei ne va atrage, dar numai frumusețea ei interioară ne va ține. 


Back to Top