Ce vor bărbații de la alți bărbați? Ocazional le vor… femeile :) Și mai ce?



În perioada în care am lucrat în radio și tv erau la modă “referatele”. Spre deosebire de refereatele din școală, în care scrii ce-ai făcut tu, în refereatele astea scriai ce-au făcut alții. 
În redacția de știri în care am lucrat s-au scris zeci de referate. Niciunul nu a fost semnat de mine și asta nu pentru că nu m-aș fi certat cu nimeni, ci pentru că n-am făcut-o prin șopârle la șefi. 
Acesta e primul lucru pe care orice bărbat îl vrea de la altul: ASUMAREA. Am zis o prostie? Mi-o asum. Vreau să te critic? Îmi asum critica, chiar dacă risc să ne batem și altfel decât în idei. Nu te bag în p..da mă-tii și apoi zic că e un “pamflet”. Nu e. E o trimitere, ca la doctor, când nu mai e nimic de făcut pentru tine decât să mai ieși o dată. 

Ocazional (a se citi frecvent) ne plac femei care au deja un bărbat. Bine, bărbatul cu pricina crede că el are o femeie, dar rar se întâmplă asta :)))) Noi vrem femeia asta și facem cam tot ce se poate să-i luăm domnului, ca la șah, dama. Excepție fac prietenii. Iubitele lor sunt iubitele lor înainte să fie femei, le privim altfel. Cel puțin unii dintre noi. Acesta ar fi al doilea lucru pe care un bărbat îl vrea de la alții: SĂ CUNOASCĂ ȘI SĂ RESPECTE VALORILE PRIETENIEI. 



Nu în ultimul rând eu aștept de la alți bărbați să înțeleagă că A FACE ECHIPĂ nu înseamnă să jucăm fiecare doar pe postul lui. Până și arogantul ăla de Cristiano Ronaldo mai vine și în ajutorul apărării pentru că un meci NU se poate câștiga separat, “nu știu, dom’le, noi, ăștia din atac am câștigat meciul, l-au pierdut portarul și fundașii”. Vrem de la colaboratorii noștri să înțeleagă THE BIG PICTURE. Dacă o problemă mare e formată din 10 probleme mai mici și noi rezolvăm 9 înseamnă că problema NU e rezolvată. Totul sau nimic. Așa sunt domnii de la Sarto, pe care cu drag (și un pic de mândrie) îndrăznesc să-i numesc prietenii mei. Prietenii mei își ASUMĂ, înțeleg THE BIG PICTURE și - înainte să fie oameni de afaceri sunt oameni pur și simplu așa că încearcă să aibă mai mult decât clienți de ocazie, prieteni pentru mai mulți ani. 
Dacă totuși ai o ocazie și ea are nume de femeie, adică te însori, caută-i la Palatul Parlamentului pe 22, 23 și 24 ianuarie. E târg de nunți. Sarto este probabil singurul jucător din domeniu care oferă TOT ce poți să ai nevoie, de la pantofii Loake, furnizori ai Casei Regale Britanice și până la batistă, de la costumul făcut pe măsură și până la butoni, de la cămăși și cravate clasice și până la ținute foarte îndrăznețe. Mereu m-am întrebat de ce mirii trebuie să semene între ei și uneori și cu chelnerii :))
Prețurile? Vorba lui Oskar Schindler (în film), nice things cost money! Dar la târg au pachete promoționale care vor fi disponibile doar acolo. 
Culmea e că nici nu trebuie să te miști de la calculator ca să-ți faci o idee. Sarto are PRIMUL și cel mai bine pus la punct configurator online de costume și cămăși. Schimbi dintr-un click materiale, forme, rever, manșetă, orice! Link: http://bit.ly/1MZ1u4M

Teaser-ul de la lansarea colecției de cămăși pentru bărbați. Pe manechine femei (tot pentru bărbați :) 
Tot clipul este pe pagina lor de facebook: http://on.fb.me/1B6TgoR


Back to Top