Încă o situație în care al treilea e în plus!


Englezii spun: It takes one to know one. 
Un hoț recunoaște mai ușor un hoț, 
un artist realizează mai repede când e în preajma altui artist, 
un posesor de roadster apreciază altfel de un roadster. 
De exemplu nu-l interesează “cât bagă”. Acum și multe mașini de familie ajung la 200km/h. La un roadster viteza e doar un bonus. Contează cel mai mult senzația de libertate. Bucuria pe care ți-o dă când îl conduci. Recunosc deschis că am trecut peste situații extrem de tensionate în viață… cu mașina :))) Nu le-am călcat :) Le-am risipit. 



Senzația de spațiu. Frunzele, aerul, zgomotul agresiv când treci prin tunel sau cerul pe care-l vezi când ridici ochii în loc de plafonul care te limitează. 
Într-un roadster nici măcar femeile nu se mai panichează că “a intrat o albină în mașină!”
Împărțim toți locul de sub rai.
Am fost la lansarea Mazda MX-5 în Barcelona și am plecat puțin frustrat. N-am condus-o. Nimeni n-a condus-o atunci. E ca atunci când o femeie se dezvelește în fața ta, dar nu… 
Dar nu :)
Am făcut-o aici, în România, în ultimele zile cu adevărat frumoase de toamnă.
Trebuie să-i mulțumesc regizorului Alexandru Borundel pentru filmarea cu totul specială. Piesa compozitorului Daniel Baciu, cu o temă din Sonata lunii de Beethoven, a completat minunat totul… 
Clipul e filmat "din cer" în cea mai înaltă definiție suportată de youtube: 4k :)




Era programat pentru o seară de vineri, dar n-am avut sufletul să-l pun așa cum n-am avut nici sufletul să scriu ceva mai mult de o săptămână după acea seară de vineri. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor care au înțeles de ce nu le intră materialele. 
MX-5 e ca pasiunea în cuplu: al treilea e în plus. 


Două locuri. O culoare senzațională. Un motor care nu epatează prin numărul cailor. Sunt doar 130 de cai, dar sunt “niște cai frumoși”.
MX-5 nu e o mașină de fițe. E mai degrabă mașina pe care o desenau toți puștii fără să știe că va exista. Nu vreau să ofensez pe nimeni, dar nu cred că fie vreun copil care să-și pună poster pe ușă cu o mașină spațioasă și economică! :) 


Știți de unde știu că e mașina aceea de pe poster? Pentru că toți copiii o recunoșteau și se întorceau după ea pe stradă. Pe unii îi trăgeau de mână mamele, pe alții… soțiile :)
Din fericire a mea era deja în mașină. Și oricare al treilea era în plus. 


Află mai multe de pe pagina oficială Mazda Playground: http://on.fb.me/1HFLkP4
Back to Top