Dragul meu fost potential sot. (IWYT)










În ultima vreme n-am mai avut timp nici de mine, cu atât mai puțin de selecția I WANT YOUR TEXT în care public texte primite de la voi. La mesaje s-au strâns multe link-uri de la bloggeri și bloggerițe și nu prea mai primeam texte scrise de oameni care nu sunt mai mult sau mai puțin profesioniști. Înțeleg, sunt o sursă de trafic și nu mă deranjează, vor mai fi texte primite de la alți bloggeri. DAR un text sincer, scris (clar) cu un pahar de vin în față, de o femeie care simte că dă pe afară dacă nu scrie... asta voiam să văd. Și-am văzut. O fată frumoasă și puțin mânioasă, deși ea vrea să pară liniștită.


Ar fi fost dezamăgitor să fie.
Nu-i dăm numele. O vom numi conspirativ Timișoreanca. Iată textul ei:




Nu, dragul meu, chiar nu vreau sa iesim la o cafea sa povestim, asa cum spuneai. Ea stie? Chiar nu imi doresc sa fiu amica ta sau umarul acela pe care voiai sa plangi cand iti era greu!
Da, recunosc mi-a fost greu, sa stau mintita atata timp, si sa fiu inselata,am plans mult si da a durut, crezand ca eu am fost vinovata, ca eu te-am impins sa ajungi asa, probabil asta gandesti si tu nu?
Stiu, poti sta linistit, nu te vei schimba niciodata sau poate ea o sa o reuseasca! Ea? Aaaa… chiar credeai ca am sa inghit mereu povestea "-esti nebuna, nu am nimic cu ea?", sau " daca nu ma crezi uite numarul,suna si convinge-te ca nu am nimic”.
Dragul meu in timp am realizat ca viata mea e mult mai frumoasa fara tine ...si da am ocazia sa fiu EU din nou!
Ma intrebai mereu de ce nu zambesc si sunt mereu serioasa,dar nu te intrebai oare am motiv sa fac asta?
Da,am realizat intr-un final ca nu erai barbatul care sa ma faca fericita,ca am facut prea multe compromisuri intuile si trecand peste toate si nu... nu pot sa iti doresc raul...si da culmea iti doresc sa fii fericit fara mine, cu ea sau cu alta.Cat despre mine poti sta linistit timpul ma va face sa uit absenta si imaturitatea ta si ca atunci cand aveam nevoie de tine nu ai fost acolo,
Ma gandeam si inca ma gandesc daca meriti sa iti scriu. Chiar daca nu meriti tu, merit eu!
Merit mai mult de cat ai putut tu sa imi oferi, merit respect si sinceritate si da merit sa fiu iubita.Nu stiu ce inseamna "a iubi" pentru tine, dar pentru mine ramane inca ceva ce imi doresc sa descopar. Spuneai mereu "- nu ajunge iubirea”. Poate a ta.
Nu ma supara intrebarile care au ramas fara raspuns. M-au intristat cele la care raspunsurile au fost minciuni.
Sper ca intr-o buna zi sa devii barbat, sa ai simtul raspunderii, sa stii sa te comporti dar probabil vor mai trece ceva ani.Iti doresc sa inveti sa iubesti si sa respecti!Si da ...stiu ca va venii ziua in care te vei trezi din lumea paralela in care traiesti. Sper sa nu fie tardiv.
Pana atunci,probabil ne descurcam mai bine unul fara celalalt, eu redevenid omul care zambea mereu si era fericit iar tu? Sper ca ceva mai bun si nu omul care vinde visuri, sper sa ajungi omul care le implineste!



Cu drag,
Eu!






Foto: nairafee
Back to Top