N-o întreba dacă vrea. Fă-o să vrea. Nu-l întreba dacă-i place. E seducție sau sondaj?“Vă informăm că acest apel va fi înregistrat, măsurăm gradul dumneavoastră de satisfacție”
Cum a fost aseară? 
Nasol. Bine că n-a durat mult :)
Atunci ea i-a spus s-o tragă de păr, iar el a zis că nu poate să facă așa ceva! E urât! Urât e să nu oferi. După momentul cu oferitul florilor nimeni n-a scris o carte definitivă despre ce vrea un om. Bărbat sau femeie. “Gentlemanul” a plecat și fata a sunat pe altcineva care putea. 
Dragostea nu e ca-n romance-uri. 
Acolo ei se bagă în pat și sting lumina. 

Parcă îți e și rușine că vrei pe o plajă sau într-o căpiță de fân sau în mașină, în timp ce stă în tunel și e spălată automat. E nasol că se aburesc geamurile și trebuie să te grăbești, dar ideea nu e totdeauna să termini. E bine și să începi. 
Dacă tu nu crezi că ai putea să fii ținta dorinței ei, de ce mai speri să te aleagă?
Dacă femeia vrea să înteplinească trei dorințe mai bine se făcea peștișor de aur. Femeia trebuie SĂ FIE dorință. Mai bine ești pe lista lui de cuceriri decât să fie el pe lista ta de cumpărături.
Vrei să fii un gentleman după regulile lor și descoperi că ești un prost. Vrei să fii o doamnă și trece viața pe lângă tine. Pentru că gentlemanul are regulile lui de la care nu abdică, regulile societății le respectă cuvânt cu cuvânt doar cei care nu înțeleg de ce sunt atât de restrictive. 
Destui “domni” și “doamne”. 
Prea puțini îndrăgostiți și îndrăgostite. 

Destui oameni respectabili. 
Prea puțini fericiți. 

Acest text a apărut (în forma contrasă) acum câteva zile pe instagramul meu. Follow me to get them 1st :) https://instagram.com/radufconstantinescu/

P.S. N-am întrebat-o nici dacă vrea să scrie o carte din ce ştie să facă :) O carte de bucate "cu bucăți de viață". S-a ambiționat să aibă condițiile grafice ale unui album de artă și are deja peste 7000 de vizite pe pagina de comandă a cărții în condițiile în care Necenzurat a strâns doar 3400 în același interval de timp!! 
Cartea ei are un preț special "early bird" :) Ca la concerte. GET IT NOW :)

http://bit.ly/1N1WpXf

Back to Top