N-o întreba dacă vrea. Fă-o să vrea. Nu-l întreba dacă-i place. E seducție sau sondaj?“Vă informăm că acest apel va fi înregistrat, măsurăm gradul dumneavoastră de satisfacție”
Cum a fost aseară? 
Nasol. Bine că n-a durat mult :)
Atunci ea i-a spus s-o tragă de păr, iar el a zis că nu poate să facă așa ceva! E urât! Urât e să nu oferi. După momentul cu oferitul florilor nimeni n-a scris o carte definitivă despre ce vrea un om. Bărbat sau femeie. “Gentlemanul” a plecat și fata a sunat pe altcineva care putea. 
Dragostea nu e ca-n romance-uri. 
Acolo ei se bagă în pat și sting lumina. 

Parcă îți e și rușine că vrei pe o plajă sau într-o căpiță de fân sau în mașină, în timp ce stă în tunel și e spălată automat. E nasol că se aburesc geamurile și trebuie să te grăbești, dar ideea nu e totdeauna să termini. E bine și să începi. 
Dacă tu nu crezi că ai putea să fii ținta dorinței ei, de ce mai speri să te aleagă?
Dacă femeia vrea să înteplinească trei dorințe mai bine se făcea peștișor de aur. Femeia trebuie SĂ FIE dorință. Mai bine ești pe lista lui de cuceriri decât să fie el pe lista ta de cumpărături.
Vrei să fii un gentleman după regulile lor și descoperi că ești un prost. Vrei să fii o doamnă și trece viața pe lângă tine. Pentru că gentlemanul are regulile lui de la care nu abdică, regulile societății le respectă cuvânt cu cuvânt doar cei care nu înțeleg de ce sunt atât de restrictive. 
Destui “domni” și “doamne”. 
Prea puțini îndrăgostiți și îndrăgostite. 

Destui oameni respectabili. 
Prea puțini fericiți. 

Cei de la GreenPoint au cumpărat un număr de exemplare din cartea mea, ULTIMUL ÎNCEPUT, în încercarea de a mă ajuta cu donațiile, chiar din ziua în care s-a lansat! În urmă cu doi ani. 
Habar nu am avut atunci. V-am spus că sunt discreți. 
Acum, văzând că peste 2000 de oameni și-au dorit un exemplar în concursul de pe contul de instagram al Muzei și cartea nu se mai reeditează, ei “reciclează” unul. 
Poți să câștigi un exemplar din Ultimul început direct de pe pagina lor. 
Sigur că un semn de respect printr-un “like” meritau și fără cartea mea :)

Intră chiar acum pe link și cunoaște-i mai bine. 
Baftă să câștigați și Ultimul început. Ceea ce vom câștiga cu toții însă este cu mult mai interesant. 

Ce trebuie să faceți pentru o carte epuizată de doi ani?
Afli de la GreenPoint! Click on pic: 
Back to Top