Ce gândesc bărbații după un one-night stand?



Ai dreptate. În 90% dintre cazuri se gândește: Am făcut-o și pe-asta. Unde "asta" ești tu :)


Ce-ai face însă dacă ți-aș spune că toate primele întâlniri sunt potențiale one-night stand?

Care om normal la cap poate să spună de la început dacă veți rămâne toată viața? Doar un mincinos!
Care om la fel de normal la cap poate să fie atât de sigur că după o noapte nu vor mai urma și altele?

Depinde de bărbat. 
Depinde de femeie. 
Depinde de cât de tari erau muzica și băutura. 
Cât de slab era caracterul. 
Depinde de one-night stand :)
Sunt nopți pe care nu le uiți și ani care n-au însemnat nimic.
Există sex de foame și sex de plăcere. Puțini oameni refuză un desert doar pentru că sunt sătui, dar și mai puțini oameni apreciază ceva ce n-ar fi făcut în mod obișnuit, mai ales că-și dau seama de asta abia după ce s-a consumat. 
Noi, bărbații, avem o vorbă: O dată e ca niciodată. 
Dacă nu s-a repetat, nu s-a întâmplat.



Așa cum pentru un autor e mai relevant succesul sau insuccesul celei de-a doua cărți (că nu pot să te păcălesc de două ori) la fel și pentru casual sex e foarte important să fie, ca fotbalul, tur-retur. 
Altfel e o scăpare, o nebunie, o plăcere, o aventură. Niciodată un accident, că nu alunec și cad în femeie :))
Ce gândește bărbatul după un one night stand? Dacă a fost rău, nu știe um să scape. Dacă e căsătorit, de multe ori revine acasă cu mai mult chef… de nevastă. 
Dacă a fost bine însă, nu se mai poate gândi o vreme la nimic altceva. Și la nimeni altcineva. Uneori te așezi la masă din întâmplare și vrei card de fidelitate după ce guști meniul. 
Cred că ar fi mai important să schimbăm ce gândim ÎNAINTE de un one night stand și mai ales ce gândim despre el. 
E o degustare. 

Și ca la o degustare, mai întâi vezi culoarea buzelor ei, simți corpolența sânilor, plimbi ușor prin gură micile delicii cu care femeia ne binecuvântează viața. Nimeni nu te obligă să cumperi o vie ca să guști un pahar. Dar atunci când paharul e divin, nu ești cu nimic “di vină” dacă vrei să te muți cu via :)
Ar trebui să schimbăm ce gândim despre one night stand indiferent că suntem bărbați sau femei. Femeia pozează adesea în victimă de parcă în camera de hotel s-ar fi întâmplat ceva ce nu și-a dorit încă de când s-a anunțat un teambuilding :)
O să vă spun ce am tot gândit eu după: că am fost norocos, că viața nu ne oferă fericiri cu garanție pe 10 ani, dar e bine așa, că sigur o să o mai sun sau că am făcut bine că nu i-am dat numărul (de telefon, desigur) și chiar am avut ocazii în care eu m-am întrebat dacă o să mai răspundă la telefon.
Sună prea libertin dacă spun că toate relațiile sunt degustări și că nu diferă prea mult o aventură de trei luni cu una de o noapte? Poate, dar ar trebui să știi ce iei. Ar fi mai puține divorțuri pentru că e adevărat…


…sunt căsnicii care au început cu un one night stand pe care amândoi s-au hotărât să-l tot repete. 

Foto: MissLaurelle





Lasă citatele. 
Încearcă și cărți ÎNTREGI: 
Back to Top