Revelionul de vară. De ce nu rezistă iubirile de au-gust până în SEXtembrie?


Sunt bărbați care se sperie de femeia lângă care s-au trezit a doua zi dimineața și alții care se sperie abia în tren, în drum spre casă. Se aplică și celor care au mașină.
Sunt femei care realizează că el părea să aibă ceva de spus doar pentru că în club era muzica tare și nu se auzea deloc ce zice :)
Iubirile de vară sunt frumoase ca ploile de vară și la fel de trecătoare. 
Se nasc din dorință. 
Se nasc din nerăbdare… 
din emoția unei așteptări prea lungi… 

din arșița nopților și a trupurilor care parcă nu și-au mai luat și mintea cu ele. 
E bine să ni le asumăm. Dragostea era deja în noi, ca un semipreparat din supermarket, just add a woman or a man.
Ca relațiile care se leagă înainte de Revelion, că e nasol să stai singur în noaptea vieții, la fel sunt și iubirile de vară: un must have. Dar se demodează când intră “colecția de toamnă”.
Nu le regreta, nu tăia pozele (că se vede urât), nu le încărca excesiv cu speranțe, dar nici nu le pune data expirării 15 SeXtembrie. 

Dacă pe plajă nu ți s-a părut o problemă că ea e din Timișoara și tu din Cluj nu privi distanța ca pe un handicap. Privește-o ca pe un test. Fericiți cei care realizează cât de mult își lipsesc unul altuia! Totul devine relativ și-l înțelegi pe Einstein! Dragostea mută munții, darmite un bolovan cum e îndrăgostitul!
De ce nu rezistă iubirile de au-gust? 
De ce nu rezistă iubirile în general! Pentru că le grăbim. Pentru că NE grăbim. Pentru că oamenii, cu cât de cunosc mai mult, cu atât se plac mai puțin, iar voi nu vă cunoașteți deloc. 
E frumos să sari etape, dar dragostea e un profesor rău, te ascultă “din urmă”. 
Cine e ea? 
Cine e el?
Un bărbat înțelege ce e dragostea mai ales după ce a făcut dragoste. Dragostea de după e mai importantă decât țigara de după… și uneori “arde-ntr-o parte”. Și se alege scrumul.
Iar o femeie nu se cucerește o singură dată. 
Se cucerește de fiecare dată. 


Back to Top