Nu e poveste pescărească! E “de bărbați”, dar se vor bucura în primul rând femeile.



Cunosc doi domni cu care am pasiuni comune. Femeile și mașinile greu de stăpânit. Și unele și celelalte. Daniel chiar are mai mulți cai la o singură mașină decât am eu la ambele. Sau cam așa ceva. 
Cu toate asta am ajuns să ne cunoaștem pentru că ei nu sunt genul care înjură și atât când nu le place ceva, ci FAC ceva să schimbe. Așa a apărut Star taxi, prima aplicație care a dat și clientlui puterea să selecteze șoferi, să le dea note și chiar să-i blocheze. 
Au apărut clone, dar asta e, unii vor să moară copii. 
Scriu din nou despre ei pentru că mi-a plăcut o idee. Dacă tot lucrează cu taximetriști, în marea majoritate bărbați, oamenii au zis că realitatea virtuală nu e totul și au organizat o “ieșeală” la pește. 


Încerc să-mi aduc aminte cine a mai făcut așa ceva și nu-mi dă cu plus! Chiar și fostul meu socru, multiplu campion al presei la pescuit, nu cred că a fost invitat vreodată la o partidă pe banii trustului pentru care a lucrat. 
De ce am zis că se vor bucura femeile? 
Pentru că Star taxi este undița perfectă când vrei să pescuiești un taxi ca lumea.
Te uiți la pește, adică vezi profilul taximetristului, tarif, calificative și - dacă nu-ți place - îl arunci înapoi în apă :)))
Se apropie seara și e sâmbătă. Obișnuiește-te să nu mai iei “ce pică”. În loc de pești piranha care te mînâncă de vie cu nota de plată, alege un peștișor aurit cu cinci stele în review-urile Star Taxi!
Nu ai încă aplicația? E momentul să te schimbi din plătică în pescăriță. Ai undiță și pentru iPhone și pentru Android, chiar și pentru Windows phone!
Ce mai aștepți? Au peste 1000 de mașini. Are balta pește! 

Windows Store - http://bit.ly/StarTaxiWP
 Google Play - http://bit.ly/Startaxi
 Apple Store - http://bit.ly/StarTaxi
Back to Top