Cum să păstrezi o femeie?




Astăzi, când mi-am deschis mesajele, aveam două care nu erau pentru mine :)) Eram întrebat dacă nu pot să o rog pe Muză să scrie încă un articol după cel cu “Cum să păstrezi un bărbat”. V-ați prins deja “Cum să păstrezi o femeie”

Pentru că avem viziuni asemănătoare, dar care diferă pe ici pe colo “în punctele esențiale” :)) și pentru că ea are nevoie de mult mai mult timp ca să scrie, m-am decis să iau taurul de coarne. Și să scriu eu unul până e ea gata.

Cum să păstrezi o femeie?
Fă-o fericită.
Dacă e fericită N-AI CUM S-O PIERZI. Nu scapi de ea nici să vrei :)


Dar fericirea femeii e mai complicată decât a bărbatului.

Fă-o să se simtă ocrotită. Femeile adoră siguranța, iar bărbatul care poate să i-o ofere va fi întotdeauna preferat long term. Femeia vrea un bărbat pe care să se poată baza, chiar dacă în secolul 21 își poate purta singură de grijă.

Alint-o. Dar nu ca în filme. Eu nu sunt genul “dulcel” și nu mi s-ar potrivi să o alint pe Muză cu diminutive, giugiuleli de porumbei, etc. Fiecare bărbat trebuie să facă lucrurile așa cum i se potrivește. Eu trebuie să admit că atunci când beau îi vorbesc în rime. La noi a mers :))

Fă-o să se simtă specială. Nu pe locul 1 între femei, ci direct în altă ligă. Desigur, asta se poate doar dacă este cu adevărat specială pentru tine. Mulți bărbați mi-au scris că li se pare o exagerare din partea prietenelor lor să se supere că “s-au uitat după alta”. Le-am răspuns tuturor la fel “dacă ea s-ar uita după altul? Cum te-ai simți?” Cei mai mulți nu mi-au mai scris niciodată :))

Complimente. Ori ce câte ori îți vin, niciodată forțat. Au femeile un al 6-lea simț… ceva de speriat. Un amic s-a descoperit singur (avea o amantă) în momentul în care a folosit o frază care suna ca și când ar fi fost împrumutată. Pentru că nici femeile nu sunt sfinte, nevastă-sa chiar știa de la cine e împrumutată pentru că soțul amantei bărbatului ei i-o tot trimetea pe yahoo mess încercând, cu oarecare succes, să o seducă. Poate o să vă spun cândva povestea, că doar yahoo mess-ul s-a demodat, acum se întâmplă pe snapchat :))

Dovedește caracter și independență. Tu îi permiți să schimbe lucruri la tine, nu ea te customizează. Tu îi OFERI timp, nu ea decide cum ți-l petreci. Trebuie să fie foarte clar că tu alegi, dar alege să fii generos cu timpul tău.

Joacă-te cu ea. 
Că și ea se joacă... cu tine. 
Back to Top