“Cu cât cer mai multe, cu atât mă vor mai tare. Când vreau să ofer, să mă cumințesc, se plictisesc și pleacă. Sunt bărbații tâmpiți?” (o domnișoară din Moldova)





Nu. Bărbații nu sunt tâmpiți, doar au realizat că pământul se învârtește în jurul soarelui!
Au, ce e drept, dificultăți în a înțelege că aproape tot ce fac se învârtește în jurul femeii.

Ați văzut reclamele la cazinouri, case de pariuri, etc? Nu au imagini cu saci de bani, ci cu femei frumoase. Vorba lui Aristotel Onassis: Dacă femeile n-ar exista, toți banii din lume n-ar folosi la nimic. Apropo, pe tatăl lui Aristotel Onassis îl chema Socrates :)


Nu. Bărbații nu sunt tâmpiți.



Bărbații aleg aproape totul logic. Cu cât crește prețul sau durata de funcționare, cu atât crește și grija lor când aleg orice. Orice… mai puțin femeia. Femeia o aleg emoțional, adesea fără să știe mai nimic despre ea deși sperăm să țină o viață.


Da. Bărbatul are două faze și femeile pe care le caută la tinerețe sunt adesea cele pe care le evită mai târziu când vrea stabilitate. O vrea pentru că așa îi spun societatea și genetica după o anumită vârstă. O vrea, o obține și după ce o obține își dă seama că… nu-i place!


Știți bancul acela cu “Dacă femeia nu cheltuiește, bărbatul nu progresează”? Nu e banc.


Cât ea are tot timpul câte o cerere, el are un scop. Relația nu se scufundă în mlaștina de șerbet a automulțumirii. Suntem foarte competitivi și asta înseamnă altceva decât că ne dorim TROFEE. Ne dorim PROVOCĂRI.



În secunda în care femeia ta a încetat să mai fie o provocare deja o vezi ca pe o căsuță bifată. Și sub ea mai e o căsuță.


Nu. Bărbații nu sunt tâmpiți. Îi mai prostește câte o femeie :) dar și atunci este mai puțin vina lui cât meritul ei.


Bărbatul vrea să protejeze, să cucerească, să satisfacă, să lupte. Femeia e tâmpită dacă nu-l lasă. Dacă nu-l provoacă. Dacă nu-i oferă ocazia și dacă încet-încet, din cauza unui feminism prost înțeles, se transformă tot într-un soi de bărbat cu vagin. Caz în care s-ar putea să-i trebuie o femeie cu pulă.


Nu. Bărbații nu sunt tâmpiți. Iar femeia trebuie să înțeleagă că nu există o vârstă la care ar trebui să se cumințească, ci bărbatul potrivit. Care o să o facă.



Foto: Mariahwarped14



Back to Top