Am înșelat-o. A aflat. M-a iertat. Cum să-i recâștig 100% încrederea?



Bărbații nu prea comenteză deschis la postările mele, dar am inbox-ul plin cu mesaje de la bărbați. 
În general mă caută când fac o prostie :)
Primul sfat pe care pot să-l dau, ca de la un păcătos către alții, este să fie atenți cui se “împărtășesc”. 90% dintre site-urile de gen sunt alias-uri (adică în spate sunt echipe care scriu și secretele tale sunt prea expuse), iar “prietenii” cărora te destăinui s-ar putea să nu-și țină nici ei gura. Nu zic că e bine să calci strâmb, dar aici nu se aplică “greșeala recunoscută e pe jumătate iertată”. Mulți dintre bărbații iereproșabili sunt doar neprinși. Și e foarte bine să fie așa. Realitatea e ceea ce cunoști. (În acest moment 50 de fete mi-au dat deja unlike la pagină :)), femeile însă, continuă să citească).
CEL MAI BUN MOD ÎN CARE POȚI SĂ RECÂȘTIGI ÎNCREDEREA ESTE SĂ N-O PIERZI. 
Iar asta nu ține de ce faci, ci de ce se știe. 
Dar femeia are un al 6-lea simț. Te gustă și-o simte pe ea. Te miroase și simte altă femeie și te respinge cum respinge pisica puii pe care ai pus mâna. De cele mai multe ori NU O MINȚI CU SUCCES PENTRU CĂ EȘTI TU DEȘTEPT. EA TE LASĂ. 

A aflat.
A plâns.
Te-a iertat.
Te-a făcut albie de porci. 
Nici Dunărea pare că nu te mai spală? Depinde cât curge...

Țin pe această cale să felicit TOȚI BĂRBAȚII CARE AU FOST IERTAȚI. Doar dragostea poate să prostească în halul ăsta o femeie :)) Glumesc. Femeia iartă din multe motive, de la dragostea adevărată și până la pregătirea unei răzbunări ca lumea. Atenție! :))
Privește acestă iertare nu ca pe una definitivă, ci ca pe niște prelungiri la fotbal. Vă place fotbalul? Ați văzut cum găsesc oamenii ăia resurse ca, după ce au dat totul într-un meci, să mai alerge încă un meci mai mic? 
Așa trebuie să gândești și tu. Ai un “time extension”. În care contează enorm ce faci. 



Un prieten al meu și-a înșelat soția. Omul s-a crezut deștept cu niște alibiuri gen 4x4 și pescuit.  Ea a aflat că 4x4 însemna altfel de tracțiune, mai mult spate decât integrală, iar pescuitul era de sirene, nu de pești, dar s-a prefăcut că-l iartă. 
De facto, ea stabilise să-l părăsească de ziua lui, că și el o dăduse în bară de un Crăciun. Între timp și-a schimbat stilul de viață, sală, coafură, chiar și job. 
El, băiat deștept, a înțeles. Nu cred că a realizat și deadline-ul, dar a înțeles. 
A făcut, din punctul meu de vedere, imposibilul. S-a împăcat cu părinții ei, a pus pe olx lansetele și pe autovit mașina. 
A cumpărat alta, cu sistem isofix pentru scaunul de copil. Deși ei nu aveau copii. 

Acum au doi și pot să bag un deget în foc pentru el.
Nu. Nu toată mâna, pentru că întrebarea asta cu Cum să-i câștig 100% încrederea e pusă prost. 
Nici cocaina nu e 100% pură. 
Nu putem avea încredere 100% nici în noi înșine. 
Ce putem însă este să arătăm respect pentru toată dragostea pe care o primim și să realizăm că și ea putea să ne înșele, așa cum putea să ne și părăsească. Și ar fi fost corect. 
Doar dragostea trece dincolo de matematică. 

Back to Top