Niciun cuvânt pe care-l poate spune o femeie nu-l poate convinge pe bărbat mai bine decât… absența ei.



Cine a spus că nu știi ce ai până când… nu mai ai, ăla a fost un om deștept. 
Pentru că sunt unii oameni care s-ar transforma și în umbrele, dar de multe ori, în loc să li se mulțumească, li se face câte un reproș: Îmi blochezi soarele. 
Nimeni nu vrea să fie “the dark side of life” pentru nimeni. 
Nimeni nu vrea o relație în care să meargă pe vârfuri, să nu trezească orgolii. 
A trecut vremea când o femeie, vorba lui Jane Austen, trebuia să se prefacă un pic proastă ca să placă bărbatului. 
Mai precis, să nu se simtă gușterul amenințat.
Acum e simplu: 
BĂRBATUL NU MAI MOȘTENEȘTE STATUTUL DE ȘEF ÎN CASĂ. 
ÎL CÂȘTIGĂ.
Sau nu. 
Fac o paranteză care-și va dovedi rostul big time. Zilele trecute mi-a scris o doamnă cu un link către pagina de fb a unui tânăr entuziast care s-a gândit să fie avocatul diavolului în problema violului de la Vaslui. El și-a pus (parcă de lua la mișto) o poză cu o coală A4 pe care scria: Femeile adevărate nu sunt violate. 
Gen, numai curvele sunt. 
Firesc, am dat share cu un mesaj în aproape neutru. În 60 de minute un total de 460 de comentarii și peste 100 de report-uri au dus la dispariția pozei. Mai mult. Tânrul entuziast mi-a scris în privat că MULȚUMEȘTE celor mai mult de 400 de oameni care l-au înjurat pentru că l-au ajutat să înțeleagă ce a greșit. 
Probabil în cazul lui e bullshit, doar s-a speriat pentru că nu înțelegea puterea social media, dar FEMEIA ÎȘI POATE EDUCA PARTENERII MAI BINE DECÂT I-AU EDUCAT MAMELE LOR. 
E nevoie doar de curaj.
Dacă vrei să rămâi în viața unui bărbat e bine să te arăți oricând dispusă să pleci. Dacă nu mai trebuie să lupt pentru tine… voi lupta pentru alta.



P.S. Există riscul ca unele mimoze să aibă senzația că despre ele vorbesc și să plece (de control) de la fraierii care le suportă :))

Până la urmă e corect ca fiecare să aibă partenerul pe care îl merită.
Back to Top