Men only: Femeia cel mai greu de sedus? Nevasta.



Da, a ta, nu a altuia. Asta e simplu, că și soțul ei e tot ca tine, mai atent la ce vrea decât la ce are. 
V-am spus bancul cu nevasta, nu? Acela cu NE VA STA bine împreună. Și totuși cel mai greu lucru este să flirtezi în fiecare zi cu aceeași femeie. Trebuie să tot schimbi textele și la un moment dat ți le știe pe toate. 
Atunci să vezi belea: Va trebui să o seduci spunându-i adevărul. 
Te știe ca pe un cal breaz, te știe când minți, te știe când ești slab. 
Unii cred că-ți trebuie presonalitate multiplă. 
Pentru mulți ar fi suficient să aibă măcar una. 
Dacă vrei o provocare de cuceritor, asta e, frate, cea mai grea: să-ți seduci nevasta. 

Cină romantică e OK, flori și lumânări, tot OK, dar dacă vrei să o dai pe spate demonstrează-i că știi ce vrea. Nu pentru voi. Pentru ea. Și fă-i surpriza să renunți din când în când la ceva al tău pentru ea. De cele mai multe ori nu e vorba de un obiect, ci de un timp:
Un minut din cele 7 când ieși la țigară, că nu se poate să ieși de jumătate de pachet și să n-ai timp să o suni un minut să-i spui că o iubești. 
O oră în care să o aștepți până-și alege (dracului) pantofii potriviți din doar două variante. Fă asta fără să vadă că te enervează :)
O zi în care să mergeți împreună la soacră-ta. Și să nu stai cu ochii mereu pe ceas de parcă ai pierde avionul. 

O săptămână în care s-o duci în vacanța pe care și-o dorește. Să scoată poza aia de pe desktop-ul calculatorului. Aia cu Roma, Paris sau o destinație exotică și să poată pune O POZĂ CU VOI în destinația aia. 
Sigur că și ea va răspunde la fel, dacă nu cumva deja a făcut-o. Hai să ne gândim: un minut cât îți verifică mereu ținuta, să iasă puiul ei impecabil din casă că are o întâlnire importantă. Mă abțin de la gluma că unii sunt aranjați de neveste pentru întâlnirea cu amantele :)
O oră? Ți-a dat sigur mai mult când erai bolnav și te plângeai, cum zici tu “ca o femeie”.

O zi, pe care o primești o dată la 24 de ore. 
Și o săptămână. Aia care ar fi trebuit să fie luna voastră de miere, dar n-ați mai avut bani și ea a zis că nu-i nimic. Ba e, prostule, că de-aia ține poza aia pe desktop :) Să te prinzi. 


Citește și articolul de ziua reginei Maria - Ultima romantică 


Back to Top