Men only. Cum recunoști o “escroacă sentimentală”?


Termenul “escroc sentimental” aproape că nu are feminin. Pentru că femeile se plâng, iar bărbații se ascund. Ei nu vorbesc prea mult despre eșecurile lor, despre cupele din care au băut oțet vândut pe post de vin. 
Păcat. 
Poate că mulți ar fi câștigat nervi și timp dacă și noi, bărbații, am fi vorbit mai mult între noi despre asta. 
Singurii care ar fi pierdut ar fi fost distribuitorii de alcool. Așa ștergem noi cu buretele, după ce-l înmuiem în vodcă sau whisky. Combatem nefericirea cu tărie!
Man to man. 
Mi s-a întâmplat. De-aia știu. Și cred că atât în cazul nostru cât și în al lor termenul “escroc” e un pic cam flatant. Ei sunt niște curvi, iar ele niște profitoare. Desigur, nouă nu ne par așa.
Să o luăm pe rând. De ce nu ne prindem?
Unu. Pentru că vrem să le credem. Ești îndrăgostit, nu poți să vezi răul în femeia iubită cum nu vede George Michael roșul la semafor. George Michael e daltonist. 
Daltonismul sentimentelor ne duce mai departe. De fapt, prea departe. Încât trecem la faza a doua.
Doi. Credem că prietenii care ne avertizează sunt invidioși pe fericirea noastră. Culmea, deja lucrurile scârțâie în faza asta și nu suntem prea fericiți. 
Trei. Femeile mint mai bine. 
Cum să o recunoști? 
Încearcă să nu o mai judeci cu un set de legi speciale. Aplică-i aceleași criterii pe care le folosești cu toți și - dacă e the one - va trece. Faptul că o iubești nu ține loc nici de inteligență, nici de corectitudine și mai ales faptul că o iubești tu nu ține locul sentimentelor ei. Nu poți să iubești pentru doi!
Uită-te înapoi preț de câteva zile. De câte ori a cerut ceva și de câte ori a oferit? Vezi dacă nu cumva în loc să fiți două stele gemene… ea a devenit o planetă și tu ești un satelit. 
Ai mare grijă la ce spune și ce face. Nu trebuie să stai cu ochii pe ea, dar la un moment dat o să-ți sară în ochi. 
Nevoile tale sunt nevoile tale, dar ale ei sunt “problemele voastre” :))
Corolar: Dacă ai prins-o cu o minciună, dar ești atât de surprins încât preferi să lași impresia că nu te afectează… pregătește-te! Winter is coming. Dacă acum lași impresia că nu te afectează, data viitoare va trebui să-ți placă :) 


Foto: theexplainer



Back to Top