De ce trebuie să-mi cer iertare. Și cum am de gând s-o fac :)




Astăzi mi-a scris o absolventă de drept (așa scrie pe pagina ei de facebook). Citez fără să-i da numele întreg din mesajul Anei Maria: 
“Astazi, pe plaja de la neptun, o  doamna mi-a oferit aproape de 5 ori prețul cărții Necenzurat. M-am rezumat la a i-o împrumuta. In 2 ore era citită :))”
După ce acum două săptămâni Roxanei i s-a furat cartea de pe plajă, mi se pare normal să dau vina pe adevăratul responsabil. 
Subsemnatul. Un bărbat nu trebuie să caute vinovați, ci soluții. 
Ca atare mi-am rezolvat micile probleme din lanțul reeditării ca între domni și am accelerat procesul la maximum.
Am pus două cireșe pe tort. 
Prima este coperta 4. Cum mă știți nebun, după ce că n-am chemat presă și n-am cerut susținerea niciunui critic literar, pe coperta 4 a noii ediții sunt părerile voastre și citatele pe care voi le-ați ales în funcție de cum v-au plăcut. 
Pentru gurile rele care vor spune (în ignoranța lor) că nu m-am dus la critici că nu aveam intrare voi preciza că Filosofia Sexului, prima mea carte, a apărut înainte să existe blogul, a fost prezentată de Dan C. Mihăilescu la ProTV și a avut parte de o emisiune întreagă dedicată de Cristian Tabără. Pentru cei prea tineri e vorba de Parte de carte, tot la ProTV. Am mers pe drumul acela. Acum îmi place să n-avem intermediari :))

A doua cireașă este (re)lansarea. Sarto este partenerul oficial al celei de-a doua ediții și am gândit un fel de Secret party cu ștaif. 


Locațiile care sunt acum în discuție sunt toate în Top 20 pe București.
Data va fi anunțată tuturor. 
Locația însă… nu o vor afla decât cei care au comandat cartea. Se va intra “pe liste” și fiecare va putea aduce o singură persoană. Să te gândești pe cine iei.
De ce asta? 
Pentru că vreau să vă mulțumesc și vreau să fiu sigur că mulțumesc cui trebuie. 
Pentru că vreau să fim între noi și să pot spune niște lucruri fără să-mi fie teamă că ajung în presă. 
Și - de ce nu - pentru că s-ar putea să bem cu toții un pahar de vin în plus. Și ce se întâmplă la lansarea Necenzurat rămâne la lansarea Necenzurat. Nu iese pe facebook :))
Link direct: http://bit.ly/1FYHQEO



Back to Top