Cum îi vorbește soția “murdar” bărbatului? “Spală și tu vasele și du gunoiul”.



Guest Blogger: Ramona Constantinescu (Gustverde.ro)
....................................................................................

Cand e curtata, femeia se poarta ca si cand ar fi pasarea paradisului, dupa casatorie devine un fel de closca, lucru cu atat mai enervant cu cat asta se intampla inainte sa aiba pui. 
Daca nu are un caine, il dadaceste pe el, il intreaba de 10 ori pana cedeaza si ii spune si mai ales iese din rolul de femeie fatala si vrea sa intre in cel de femeie serioasa. E putin probabil ca barbatul sa mai vrea inca o mama, iar daca totusi mai vrea una e putin probabil sa-si doreasca sa o … (nu pot sa pun verbul ca-i inchid astia pagina lui Radu :))

La inceput simteai nevoia sa-l seduci, acum stii doar unde-l duci: la supermarket, la shopping si in alte locuri unde barbatii “adora” sa ajunga. Voua v-ar conveni daca ei ne-ar duce taras la meci asa cum tragem noi de ei sa mearga in Mall? Multe femei nu numai ca isi cara barbatii in locuri de care fug ca dracu de tamaie, dar nici nu-i mai lasa sa se duca singuri unde le place!
Poate sunt eu prea nebuna, dar cred ca femeia nu trebuie sa-si tina departe barbatul de gasca de prieteni. Trebuie sa fie tot timpul mai atractiva decat gasca de prieteni. Nu-l opresc sa plece pe Radu, il fac sa-si doreasca sa ramana cu mine sau sa ma ia si pe mine unde merge. 

Daca tu nu mai simti nevoia sa-i faci surprize sa nu te miri ca nu-ti mai aduce flori. Tu l-ai dat gata si acum il iei de-a gata. La fel si el. 
Erati o mancare picanta, de ce sa schimbi asta cand nimeni nu se da in vant dupa mancarea de spital?
De cand nu i-ai mai scris pe whatsapp ceva “la drum de seara”?
De cand nu i-ai mai trimis o poza? Normal. Doar te vede acasa. In aceleasi haine de scandal. Comode.
De cand nu i-ai mai spus: am nevoie de o sticla cu vin bun pe masa si de un barbat bun la pat, ca la psiholog nu merg nici de-a dracului?
De cand nu l-ai mai sunat sa-i spui sa nu-si faca program diseara, ca i-ai facut tu?
Iti mai aduci aminte cum erati la inceput si cat de bine era? De ce sa schimbi? Daca vreau o petrecere nu dau muzica mai incet, dau seductia mai tare :)
Back to Top