Să faci sex cu două femei nu e un “must have”. Să iubești măcar o dată cu adevărat… este!



Știți care e asemănarea între o sportivă de 400 de cai cu tracțiune pe spate și un 3some? 
Toți bărbații își doresc experiența, puțini ar putea “s-o ducă”. La final cei mai mulți ar fi morți. În al doilea caz la figurat. 
Scriam prin 2013 pe blogul Avon că unii iubesc mult și alții iubesc multe. Știi de ce? Pentru că unii au curajul să aleagă o Muză, indiferent de risc, alții, dacă tot nu-și găsesc jumătatea, se mulțumesc cu două sferturi. 
Nu contează contextul, contează povestea. Să zicem că n-am fost acolo. Un tip realmente bogat din București închiriase o dansatoare pe care o cunoșteam și pe care a dus-o la nevastă-sa. Cum între cele două nu era prea mare diferență, poate doar durata contractului, nu se punea problema ca nevasta să nu accepte. 

Omul s-a culcat cu amândouă în aproape fiecare seară, că tot plătise. 
La final cele două femei s-au găsit singure în fața casei. Dansatoarea aștepta taxiul. Nevasta s-a gândit să-i mai dea niște bani “pentru discreție”. A refuzat-o. I-a spus: Draga mea, nu știu cum ți s-a părut ție, dar mie, la ce plictiseală a fost, nu-mi vine să îți mai iau bani, ci să-i fac soțului tău o reducere. 
Nu am fost în mintea bărbatului cu pricina, dar sunt sigur că, dacă eram în locul lui și aș fi aflat nu m-ar fi afectat deloc. Pentru că niciodată sexul cu două femei nu se referă la satisfacția lor, ci a ta. Ele sunt doar decorul în care orgoliul tău își arată mușchii (că nu pot să scriu aici ce-și arată :)) 
De-asta e mai greu să iubești măcar o dată cu adevărat, dar mai ales e esențial să ți se întâmple. Pentru că înveți să nu mai dai doar…, ci și suflet. 



Back to Top