Nu-ți găsești jumătatea? Merg și două sferturi! De ce țin bărbații în paralel două relații ani de zile?




Varianta de blogging democracy care a pierdut la o diferență de doar 5 voturi

Nu-ți găsești jumătatea? Merg și două sferturi! De ce țin bărbații în paralel două relații ani de zile? (asta se termină prost, pentru că voi scrie unisex. Sunt și destule femei care SE CĂSĂTORESC având un amant. Uneori au același amant la doi soți diferiți :)))


De ce țin oamenii în general joburi, situații, mașini, relații chiar dacă nu sunt mulțumiți pe deplin? De ce bărbații câte două care fac mai puțin decât una? De ce au femeile două care nu fac cât una :) Nu, n-am greșit genul.


Răspunsul tranșant îl știe oricine a fost sau este într-o asemenea situație: la un moment dat începi să crezi că NU se poate să găsești tot ce vrei la un singur partener. Sigur că nu e adevărat, dar e adevărat pentru ei.



Relațiile merg în paralel pentru că niciuna dintre ele nu e de tranzit. Nu sunt puncte de plecare. Nu sunt femei răscruce, femei intersecție. Sunt două linii continue.


Separat… niciuna nu-i umple inima.


Separat… niciunul nu-i umple… gândurile.


Am făcut multe tâmpenii în viață așa că atunci când mi se oferă job-uri de consiliere de orice fel le răspund celor care mă caută că sunt mai aproape de a fi pacient, decât terapeut. Dar un lucru n-am făcut niciodată și mi se pare penibil mai ales pentru cel care se ascunde, nu pentru cea care e mințită. Vorbesc, desigur, de intrarea într-o căsnicie cu unfinished business.


Acolo e o linie.


Acolo e un popă.


Acolo e Dumnezeu. Așa cum e în toate.


Tu nu de ea îți bați joc, ci de tine.


Biet actor la propria ta nuntă sau cântăreață cheală mimând fericirea. Chiar dacă nu se vede, tu știi ce simți. Te mai uiți și la celălalt. Poate și el se mai uită la o invitată. pare mai degrabă scenariu de film porno decât romance.


Nu merge cu două sferturi. Nici la noi, nici la ele. dar ne mințim uneori că se poate și mergem mai departe în vreme ce anii se duc. Ai două relații și nicio iubire. Dacă nu numărăm dragostea pe care ți-o porți, deși aș crede că nici pe tine nu te iubești suficient. Altfel ai crede că ești suficient să meriți totul.


Oare v-am povestit întâlnirea cu doamna care mi-a spus: Da’ știu că o iubești pe nevastă-ta.


I-am răspuns: Da, știți ce comod e? Să-ți iubești chiar nevasta?


Sunt atât de multe lucruri din care poți să ai două, dar două inimi nu ți s-au dat!




foto: fotoz-eu


Citește mai mult din link:https://www.curteaveche.ro/bestseller
Back to Top