NIGHT READING: Nopțile pierdute sunt nopți câștigate



Nu o întreba dacă vrea. Fă-o să vrea. 
Îi place un pic de luptă. Nimeni nu luptă pentru ceva ce nu-și dorește, iar femeia care să nu se vrea dorită nu s-a născut încă. 
Să fie dictatură! Ich will! 
Nu stinge lumina. Bucură-te de ea ca de o operă de artă care e mereu altfel. O sculptură e mereu acoperită cu pânză… dezvelește-o.
Bărbatul deschide sticla cu vin. Femeia are cupa. Are cupele. Mai tineri decât în ziua de astăzi nu o să mai fim, altă viață nu ne dă nimeni. Vreau să mă bucur de viață și de tine, că tu ești viața mea. Cele mai frumoase momente nu ajung pe instagram. Cele mai frumoase momente sunt fără public. 

Buzele tale să o citească, exact ca pe o carte, până o învață. Unele pasaje trebuie parcurse de două ori. Știi tu care, pe acolo pe unde a pus Dumnezeu dulceață. 
Folosește cuvinte apoi uită-le. Respirația ta și respirația ei se înțeleg de minune ca îngerii și demonii când își împart lumea. 
Curbura din spatele genunchiului spune povești cu “va urma” fericit pe interiorul coapselor. 

Sânii sunt ca două cupole de templu păgân la care nu știi cum să-ți faci cruce. Te gândești prea mult doar când simți prea puțin. 
Gura ei poate că spune “sunt obosită”, dar trupul spune “sunt tânără”. 
O să ne odihnim destul. De trăit nu prea avem vreme. 
E a ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să lași pe mâine ce poți să iubești astăzi. 

foto: Neji55
..............................................
Comentariile sunt dezactivate pe acest blog. În cazul puțin probabil că vrea cineva să comenteze... https://www.facebook.com/raduefconstantinescu


Read more: https://goo.gl/gFgTZo
Back to Top