Cea mai mare greșeală pe care o poți face într-o relație.Poate să pară ciudat pentru unii că pe un blog atât de “laic” apare o referință la Biblie, dar acolo găsești îndemnul să-ți iubești aproapele ca pe tine însuți. 
CA pe tine însuți.

Nu, MAI MULT. 
Dacă eși femeie și faci lucruri pentru el pe care nu le-ai face nici pentru tine NU ajuți relația. Pentru că orice efort obosește și va veni un moment când vei vrea să vă întoarceți la echilibru. 
Nu se va putea. 
O să simtă că îi iei... 
când tu doar nu-i mai dai! 

Dacă ești bărbat și încerci să o cucerești cu un stil de viață pe care, de fapt, nu ți-l permiți, vei ajunge repede la concluzia că “nu ți-o permiți”, iar atunci când o să ceară (că așa ai obișnuit-o) o să te superi, o să bei și o să scrii prostii pe facebook într-un status despre femei “pe interes”. Serios? Cine a început? 
Tu nu ai vrut să plătești atenția ei cu atenția ta, ci cu “atențiile” tale :))
Nu cred în sacrificii în cuplu, cred doar în sacrificii pe care le face un cuplu, luptând împotriva lumii, nu unul împotriva celuilalt. 

Dragostea nu se cumpără. 
Dacă se cumpără, nu e dragoste. 

Foto: KalistorP.S. DOAR ASTĂZI ȘI MÂINE MAI POȚI COMANDA FILOSOFIA ȘI NECENZURAT LA PREȚ DE CADOU DE 8 MARTIE :) http://bit.ly/1Ue9CUH


Back to Top