Ce am învățat de la ea deși nu mi-a oferit niciodată o lecție, ci un exemplu.

 Guest Blogger: Ramona Constantinescu (Gustverde.ro)
....................................................................................

Sora mea o divinizeaza. 
Cand a auzit ca am intalnit-o “in carne si oase” i-am citit un dram de regret in ochi. Ca n-a fost acolo. 
Eu o admiram de la distanta, dar recunosc ca aveam unele rezerve dupa ce mai multe intalniri cu actori si actrite s-au dovedit “drame totale”. Una e ce vezi pe ecran, cand vorbele sunt ale unui scenarist si situatiile le orchestreaza un regizor si alta e cand actorul se pogoara pe pamant. 


Ea nu se pogoara. Ea n-a plecat. A ramas om, femeie si prietena pentru una dintre cele mai bune prietene ale mele. Normal ca m-a dat pe spate, pentru ca in lumea asta plina de fumuri Gianina Corondan e ca aerul de pe varf de munte. Ce varf? Varful Omu’, normal. Pentru ca prima lectie pe care poate sa o dea oricui, desi ea nu da lectii, e ca nu suntem job-urile noastre, nu suntem nici macar talentele noastre, ci suntem FAPTELE NOASTRE, asa ca ea are grija sa nu faca nimic din ce nu vrea sa fie. 
La fel cum ai senzatia ca are grija si de zambetele noastre, sa nu uitam sa ni le punem. 
Ni le-am pus si la sedinta foto pentru Yokko unde, impreuna cu actrita Anca Dinicu am fost pe rand trei gratii, trei stapane de hacienda sau pur si simplu, ca intr-un roman, Trei femei. 
O intalnire de gradul 3 :)


Daca ma intrebati cine nu s-a plans absolut deloc de pantofi, de caldura sau de ritmul sustinut in care Adi Stoicoviciu scotea de la noi ce nici nu stiam ca avem la fiecare poza, ei bine, Gianina o cheama :)
Fara nicio lectie am invatat din exemplul personal ca rasul poate sa fie o arma in fata careia se pleaca tot universul, ca feminitatea adevarata inseamna naturalete si ca tot ce credem ca avem nevoie si trebuie sa cerem lumii trebuie sa ne cerem mai intai noua.
Mai multe imagini cu Gianina Corondan pentru noua colectie Yokko si articolul lui Radu despre cum a vazut-o el gasiti aici. Eu zic ca e de vazut si de citit :)
Back to Top