Blogging democracy winner. Femeia la rece. Cum scoți o femeie din frigiditatea emoțională de după o dezamăgire dură?


Bărbatul ignoră agresiv. Mai degrabă vrea să ignore. Femeia însă poate să ignore în 5 limbi de circulație internațională. Știe să tacă în toate. Știe să-ți dea dreptate într-un așa hal de te lipsești. Știe inclusiv să te lase să o dezbraci într-o lehamite molipsitoare. 
Și totuși rar vrea femeia să-și piardă focul. Vrea doar să-l ascundă. Să nu i se vadă interesul e mai important decât să nu i se vadă un sân. 
Ea crede că grșeala lui Nicu e greșeala bărbaților în general, așa că atunci când vine Gicu, care o iubește pe bune, el trebuie să lupte pentru toate victoriile de care cel dinaintea lui și-a bătut joc. 
Plătești greșelile pe care nu le-ai făcut. Așa că mai faci și tu unele, de nervi. 
Îi faci reproșuri. 
Vorbești cu ea logic. 
O presezi cu dulcele. 
Ești un prost. Starea după o iubire dezamăgită e ca starea după beție. N-ai nevoie de dulce că vomiți! Niște murături ar fi mai bune! Dă-i cu umor. Femeia a uitat să râdă și nu vrea unul care să plângă împreună cu ea. Doar nu o să plângă și Gicu după Nicu. 
Reproșurile nu vor ajuta nici ele, mai ales când ai dreptate. Femeia plânge când îi faci reproșuri nemeritate și plânge și mai tare când le merită. Nu poți să te înțelegi cu ea când i se înnoadă lacrimile și mucii sub bărbie!
Iar logica e în faza asta tâmpenia supremă!  Tocmai logica îi spune că experimentul cu două elemente asemănătoare (le notăm cu Fe și Bă) poate duce la rezultate asemănătoare. Adică la încă o dezamăgire.
Tu nu trebuie să-i demonstrezi că ești mai bun decât fostul. Ci… că ești altfel. 
Înainte să-i câștigi dragostea, câștigă-i încrederea. Înainte să-și deschidă picioarele, fă-o să-și deschidă sufletul. Cu răbdare, dar nu prea multă, că femeia așteptă de la bărbat mai mult să o asculte decât să-i vorbească și mai mult să acționeze decât să-i descrie planurile lui. Cum ar suna, ca în filme “O să las arma acum”, “Relaxează-te, te voi săruta”?
Poate că mai multă minte au camionagii care strigă la voi: “Pup-o, băăăă”
Treaba ta nu e să o faci să-și uite trecutul. Nici să-l renege. 


Ci să zâmbească spre viitor. Și să te vadă clar, pe tine, în el. 

foto: aufzehengehen


M-am tot gândit cum să fiu mai convingător când vreau să vă implic în campanii sociale. Cuvintele sunt ieftine, așa că am făcut-o. Donez (împreună cu partenerii) TOATE încasările din noua carte. Estimăm un total de minimum 20.000 de euro. (Întreabă-mă unde se duc). Dar mi-ar plăcea să n-o cumperi pentru că donez,  ci pentru că e bună :) De donat, o poți face direct. De comandat cartea, ți-am pus un link http://bit.ly/1lduqxk

Back to Top