Niciun bărbat nu-ți complimentează pantofii dacă nu vrea să ajungă între ei :))





.........................................................................

Nu ma prea omor dupa politete. 
E o mare diferenta intre un barbat politicos si un barbat sincer!
Politetea e doar un mod de a exprima unele ganduri si chiar mai des un mod de a le ascunde. 
Am crescut printre baieti. E un mare avantaj pentru o fata. Nu doar ca aveam cu cine sa merg in oras pazita ca de o gasca de frati mai mari, dar imi si auzeam “fratii” vorbind despre “gagici”. Apoi vorbind cu ele. Mare, mare, mare diferenta. 
Desigur, am crezut ca sunt desteapta si m-am ales la randul meu cu o portie cinstita de barbati pe care m-as fi bucurat sa nu-i fi cunoscut. Poate ca totusi a fost bine pe termen lung pentru ca una e sa “ti-o furi” si sa inveti la 20 de ani si alta e sa ai surpriza la 35. 
Poate nu trebuia sa zic asta ca n-am inca 35 :)
Barbatii se dau atata de ceasul mortii ca nu inteleg femeile, dar multi dintre ei ne stiu punctele slabe care nu vin din prostie, vin din speranta.
Vrem sa gasim un barbat puternic, ei joaca bine rolul. Pana sa-ti dai seama ca e doar un actor grabit si puterea lui e un trucaj ti-ai priedut deja timp, mintile si o parte din increderea in ei si in tine.
Vrem un barbat care sa ne asculte si multi lasa impresia asta in timp ce se gandesc la te miri ce. Nu ca n-am stii la ce se gandesc si nici nu ne deranjeaza asa de tare, dar va recomand sa faceti un test: prefaceti-va ca ati uitat despre ce vorbeati: Off! Am uitat unde am ramas. 
Nu cred ca o sa va surprinda prea tare ca nici el nu stie.

Unde gresesc insa barbatii este ca isi imagineaza ca nu e frumos sa vrei o femeie doar pentru sex. Gresit :) Și femeile vor uneori barbatul doar pentru sex. Urat nu e sa o doresti si atat. Urat e s-o minti. 

Foto: Catjuschka



P.S. Acest text nu îmi aparție. E scris de Muză. 
Nici Muza nu îmi aparține. Fiecare om e al lui. 
Noi împărțim o casă, pasiuni, inclusiv o pasiune unul pentru celălalt. 
Alte lucruri de dulce pe site-ul ei: 
https://www.gustverde.ro
Bonus! Muza a reușit să obțină pentru cititorii ei (probabil)  cea mai mare reducere din istoria Green Sugar. Pentru unii poate nu pare, dar fanii GS știu că așa e :)

Back to Top