Necenzurat. Paginile 152-153 :) Acei bărbaţi care vor fi mereu părăsiţi. Şi de ceAcei bărbaţi care vor fi mereu părăsiţi. Şi de ce

Femeile poftesc la un bărbat pentru că e bărbat.
Nu-şi doresc o prietenă cu testosteron care să le care mobila.
Nu vor un instalator.
Prietene, suntem în 2015 deja. Poţi să găseşti ORICE pe Google.
Mai puţin bărbaţi.
Ori sunt prea efeminaţi, dar îşi numesc slăbiciunea sen- sibilitate.
Ori sunt prea indecişi, dar numesc incapacitatea lor de a lua hotărâri... maturitate şi chibzuinţă.
O femeie va ierta mai uşor un bărbat îndrăzneţ, decât pe unul care aşteaptă prea mult.

Femeia aia îmbătrâneşte cu fiecare lună în care tu nu eşti în stare să zici ceva. Dacă îţi ia o lună să zici ceva, e firesc să se întrebe de câţi ani o să ai nevoie ca să faci ceva.
Aşa că e normal să o ia altul.
Tu o să te alegi cu prietena ei mai urâţică şi mai pros- tuţă. Haide, nu-mi servi povestea aia cu toţi suntem egali.
Am mai spus-o: respect femeia când nu e un fel de bărbat cu vagin. Vreau să fie feminină. Iar femeile respectă bărbaţii când nu sunt nişte femei cu penis.
Aşa cum un bărbat nu e interesat de o femeie care nu are un strop de frumuseţe şi nu rămâne cu o frumoasă care nu are măcar o jumătate de inimă, la fel nici ele nu vor un bărbat fără personalitate, pasiune. Un bărbat fără putere.
Orice femeie care spune că vrea de la un bărbat sensi- bilitate minte!
Ea vrea de fapt forţă. Puterea ca el să-şi recunoască sentimentele. Şi mintea să le înţeleagă şi pe ale ei!

Orice femeie minte când spune că îşi doreşte stabilitate!
Ea vrea de fapt puterea de partea ei, pentru că ştie că viaţa e o aventură. În care nu poţi să mergi cu un cuplu şchiop.
Orice femeie care spune că vrea un bărbat cu simţul umorului minte de îngheaţă apele. Ea vrea putere. Că nu există multe feluri de putere mai mare decât cea a unui zâmbet care te face să mergi mai departe sau a unui hohot de râs care distruge efectiv.
O cititoare a nimerit-o suspect de exact într-un comen- tariu: dacă am comparat femeia mereu părăsită cu o casă, bărbatul va fi un drum.
Da, femeia caută un bărbat care ştie ce vrea, altfel spus, caută un drum care duce undeva. Un drum care să i se deschidă. O călătorie fascinantă pe care să poată merge într-o zi cu copiii ei.

Cine ar alege să trăiască... cu un sens giratoriu? Nimeni.

Bărbaţii aceştia „care nu duc nicăieri“, aceste fundături fără sfârşit, mereu disponibili, niciodată capabili, nu ştiu că femeia, care nu se prea descurcă să găsească o adresă la două străzi distanţă, are un fel de GPS pentru relaţii.

Şi când realizează că nu e pe drumul cel bun, GPS-ul îi spune imperativ: Take the first exit. 
Jos pălăria. Tocmai am aflat că NECENZURAT este "ca și epuizat" a 4-a oară. Vreo 8500 de exemplare total. Nu-i nici mult, nici puțin, dar eu cred că e DESTUL așa că nu-l reeditez. După Ultimul început, care este și el epuizat și nu se va reedita, devine din ce în ce mai interesant să AI o carte a mea. Și din ce în ce mai greu pentru editori să înțeleagă. Ce? Nu vreau bani? :))
Nu. Nu urmează niciun link. 
Danke. 


Back to Top