Ce cadou faci când mergi la o nuntă?


....................................................................................

Cata lume va spune ca sunt o materialista? Dar trebuie sa o zic: bani. 
Costa ata de mult sa faci o nunta frumoasa in 2015 incat va rog sa lasati oalele, espressoarele si orice altcava acasa. Oamenii chiar au nevoie de bani. Cu rare exceptii. 
(click pe poze pentru a vedea tinutele)



Ce cadou sa le mai faci? Un chip vesel ca si asa au emotii. 
Sa dansezi si sa vii pusa pe distractie de la bun inceput. Nu totul merge perfect la nunti, dar daca bei suficient ajunge sa-ti placa si muzica pe care o pune DJ-ul. Nu strica sa le mai faci cadou si cate o replica de incurajare: Ati dansat minunat. Chiar si atunci cand ai cazut si era sa-ti rupi gatul a fost bine, ca a devenit lumea mai atenta.


Si nu in ultimul rand, nu incerca sa fii mai frumoasa, mai sexy sau mai interesanta decat mireasa cu o rochie care sa semene. Albul ar trebui sa fie interzis la nunti :) Iar tinutele “prea hot”, genul “ hopa pitzi style” sa dispara si el. O sa aiba ea concurenta destula, dar, daca are un pic de noroc cu barbatul ei, nu de la pitipoance, ca omul o sa mearga pe centura doar in drum spre Ploiești :)


Alegerile mele pentru o nunta? Eleganta si feminina, nu dezbracata ca o animatoare. Pana la urma… la nunta dai bani, nu-i primesti in sutien. 


Cam asa ceva o sa port eu la nuntile din acest an :) Sper sa va fie de folos ca inspiratie si ce am scris si ce-am imbracat.

Back to Top