Nimic nu ajută mai mult o relație decât un telefon dat înainte când te întorci acasă mai devreme :))



Femeia nu crede ce-i spune oglinda, cu atât mai puțin ce-i spune bărbatul :) 

Iar tot ce trebuie să afli despre un bărbat e ce NU vrea să-ți spună. Ce vrea să spună e doar “publicitate”.
Adevăratele reguli pentru o relație frumoasă de lungă durată nu pot fi spuse cu voce tare. 
Nu pot fi “trâmbițate” pe la workshop-uri. 
Nu le pot nici eu publica aici. 
Nu pentru că mi-ar fi rușine. Timiditatea nu e punctul meu forte. 
Nu le pot publica pentru că adevăratele reguli pentru o relație frumoasă sunt mereu altele în funcție de cei doi care sunt în relație. 
Se pot discuta doar one on one. 
Ca un mixaj între două melodii. Nu-i tot una să mixăm blues cu house sau hip-hop cu operă. Ambele combinații pot să iasă bine. Dar altfel. 
Și totuși o să risc să vă spun câteva dintre cele mai neobrăzate adevăruri care se află undeva la intersecția celor mai multe relații. Primele 5 astăzi, următoarele mâine. Să nu fie prea mult dintr-o singură doză :)
1. Nu plecați urechea la primul zvon pe care îl auziți despre celălalt. Sunt mulți oameni pe care fericirea voastră îi enervează cumplit. Până vă dați seama pe cine trebuie să numiți prieteni și pe cine nu, e bine să nu vă grăbiți. Nu de alta, dar s-ar putea să rămâi fără o iubire adevărată și să plângi pe umărul unor prieteni falși. 
2. Pentru multe relații flirtul sau chiar o amantă/un amant ajută. Mai ales când sunt aventuri de o noapte. Știu, o să vină multe critici. Într-adevăr, vă răspund deschis la întrebarea pe care o să mi-o puneți: Nu mi-ar plăcea să-mi ajute cineva relația în acest fel :))) Dar de multe ori tensiunea DISPARE când dai curs tentației și chiar tentația își pierde din farmec. Mai important, flirtul seamănă cu mersul la interviuri pe la alte firme când ai de fapt un job foarte bun. Îți dai seama ce norocos ești și chiar nu mai vrei să schimbi, ci să păstrezi. 
3. Surprizele nu se referă la ora de venit acasă. Asta dacă vrei doar să faci surprize, nu să și ai :)) 
4. Pentru bărbați :) Când stingi lumina ca să-ți imaginezi că e alta, gândește-te că poate și ea are același motiv ca tine să te lase să o stingi. Ca o consolare, de obicei motivul e că n-ai mai fost de multă vreme pe la sală. Degeaba ai 6pack la portofel.
5. Titlul. Nimic nu ajută mai mult o relație decât un telefon dat înainte când te întorci acasă mai devreme :)) Și mai ușor cu întrebările obișnuite de pe mobil “Unde ești, dragă?” 

Oricum știm că de fapt ai vrea să întrebi “Cu cine” :)))



Citește și: 
Back to Top