Night reading pentru oameni căsătoriți: Nemulțumiții sunt mereu “între relații”. Între relația pe care o vor și cea pe care o au :)







Era un banc la care toată lumea râde, dar fiecare separat știe de ce: Sunt două motive pentru care o doare pe femeie capul: n-are un bărbat și vrea sau are unul și nu-l mai vrea.


La fel și la bărbați: noi ne găsim mereu motive să stăm cu femeia pe care o vrem. Atâta doar că s-ar putea ca aceea să nu mai fii tu.



Unii cred că e OK atâta vreme cât se ceartă doar pentru nimicuri. Nimic mai FALS! E OK când se împacă ușor indiferent ce motiv ar avea, când își aruncă vorbe și pahare, oacazional pline (și vorbele și paharele).

Când te cerți din toate prostiile este doar pentru că există o problemă mult mai mare despre care nu vorbiți dracului!

Alții cred că există femei imposibil de mulțumit! Indiferent dacă le faci toate poftele, ele tot bosumflate sunt! Corect, dar au încercat vreodată acești domni să nu mai stea ca niște lachei și să aștepte comenzile divelor. Sunt mulți bărbați care știu să ofere, mai puțini știu SĂ CEARĂ.

Dar fiecare dintre noi a întâlnit cel puțin un nemulțumit cronic.

Asta e o boală.

Ar trebui să li se dea acestor oameni ajutoare de la stat pentru că ei au handicapul de a nu fi fericiți indiferent de s-ar întâmpla. Indiferent CINE s-ar întâmpla.


Bărbați care au senzația că iarba e mai verde pe cealaltă parte și plină de femei. Și când ajung acolo și - culmea! - așa e, se trezesc că îi dor ochii de la verdele prea verde și alte lucruri de la femeile prea multe.


Femei care au convingerea că alți bărbați își tratează femeile mai delicat și le-o trag mai în forță decât ai lor, deși pe bărbații aceia i-au văzut doar în poze de pe iPhone-ul prietenelor.

Acești oameni sunt mereu între relații. Între cea pe care o au și cea pe care o vor.

Sunt mereu între iubiri.

Mereu între zile.

Mereu între trecut și viitor. Pentru ei prezentul nu e decât o sală de așteptare.


Mai bine ar fi o toaletă, că în astea găsești mereu câte o oglindă. Și dacă aruncă un ochi în ea poate se prind cine e de fapt principalul vinovat pentru nemulțumirile oricărui nemulțumit. El însuși.





http://www.radufconstantinescu.ro/2015/05/n-o-sa-mi-fie-dor-de-tine-varianta.html
Back to Top