IWYT: De ce barbatii insurati ofera mai mult amantelor ?Din nou am un regret. Nu pot să vă spun numele autoarei. Nu pot nici să ilustrez cu o fotografie a ei. Nu pot nici să vă spun cărei arte îi dedică mult timp. E cântăreață, dansatoare, sculptoriță, pictoriță? Nu pot să vă spun. Oare o să vă dați seama din text?


Cum adica mai mult ? Mai mult decat sotiei. 
Ce poti sa-i oferi unei femei care are tot ce nu si-a dorit si nimic din ce are nevoie ? Pe tine !
Daca de sot nu te poate lua, macar sa-i faci zilele fericite si noptile pustii. Si uneori, o noapte plina o data pe an, cand mai pleaca sotia la parinti.  
Daca te-ar da sineritatea afara din casa ai recunoaste ca faci dragoste cu amanta in miezul zilei pentru ca vrei sa o vezi si noaptea cu sotia pentru ca vrei sa n-o vezi.
Dar cum sa te dea sinceritatea afara din casa? Doar tu nu vrei sa pleci. Vrei doar excursii intr-o alta viata. Vrei doar o vacanta in alta femeie. Ce e drept, in vacante oferi mai mult. Iti oferi mai mult. Doar ca din acest gen de “vacante” nu te intorci cu poze.


Barbatul insurat stie ca nu e asa usor sa fie singurul barbat al amantei sale. Nici n-ar trebui sa vrea asta, dar nu se poate abtine. Trebuie sa se lupte cu toti cei pe care nu-i cunoaste si cu care ea il compara ! 
Sotia … o cupa mare, castigata la un concurs si mai mare. In functie de cat de bine te-ai antrenat, ea poate fi de bronz, de argint sau chiar de aur . 
Tinzi sa crezi ca pe ultima ai castigat-o Din pacate e doar suflata cu aur ! 
Ca orice barbat slab, te complaci situatiei ! Sta bine acolo pe raft, o mai iei din cand in cand s-o stergi de praf, doar doar sa nu cada si ultimele foite suflate. 
Cu amanta in schimb , lucrurile nu sunt asa de sigure. Ea stie , ca intr-o zi va renunta la tine, in schimb ce tu te antrenezi s-o pastrezi. 
Ii oferi tot ce nu i-ai dat sotiei: conversatii incitante noaptea tarziu, zambete cu subinteles a doua zi si priviri discrete, cadouri de fiecare data cand va vedeti ( in particular), flori, vouchere la sali de fite (bineinteles, cu ore diferite de sosire, ca de … nu se cade sa va vada cineva impreuna, asta daca nu va intalniti intamplator) si tot asa …
Pai cati dintre barbatii casatoriti se antreneaza sa castige un concurs, cu un singur concurent ?  
De si-ar da ei seama, ca medalia si cupa castigate cu multi ani urma, se pot aurii doar cu ajutorul lor … 


Sotia stie lucrul acesta, si inca asteapta sa fie ca la inceput, sa fie castigate … de asta o sotie desteapta nu cauta in alta parte, in schimb un sot, nu cauta doar acasa.


Dragilor, vă mulțumesc pentru implicarea în strângerea de fonduri pentru Stop Cancer la Sân și Bursa de fericire. Peste 10.000 de euro am donat! Am fost mai preocupat să strâng bani pentru Stop Cancer la Sân şi pentru Clinica nouă de Oncologie Pediatrică de la Marie Curie decât să strâng voturi pentru Premiile Radar de Media, unde sunt în finală la categoria Cel mai bun blog. Aş fi complet ipocrit să spun că nu mi-ar plăcea să câştig și chiar dacă acum 3 zile părea că mai am şanse... astăzi nu mai pare chiar imposibil. E greu, dar cred că putem :) Dacă îţi place ce citeşti, votează-mă direct din link. Nu zic nu și unui share :) DANKE!

Back to Top