Cea mai frumoasă zi. Sau începutul sfârșitului? :)


Unii spun că eu contest importnața căsătoriei sau că nu cred în căsătorie. Serios? M-am căsătorit de 3(trei) ori. 
Mie și Muzei ne place să spunem că acesta este ultimul nostru început. 
Știm ce-am greșit, deci avem o bună șansă să nu repetăm :)


Cei care nu s-au cunoscut suficient până atunci se vor cunoaște în Ziua Z cu vârf și îndesat.
Încă de la listele de invitați. Pe cine iniviți și pe cine eviți? 
Depinde. Unii vor să facă din nuntă o mică afacere. Pentru aceste specimene ar fi perfect dacă n-ar veni nimeni, dar toată lumea ar vira banii în cont :) Ei invită oameni cu care n-au ieșit niciodată la o bere, pe care nu i-au chemat niciodată la ziua lor sau cu care n-au dus măcar o dată un proiect la bun sfârșit. 
Despre ei numai de bine :) 
Pentru toți ceilalți o să-mi permit să vin cu niște idei. Nu le-aș numi chiar sfaturi. 
Nu inviți oameni pe care nu vrei să-i vezi, dar nu strică să-i accepți dacă vrea să-i vadă celălalt. Nimic nu e mai aiurea decât să-ți privezi nevasta de bucuria de a-și împărăși bucuria. Nici să-ți separi bărbatul de un prieten care ție nu-ți place. 
Încearcă să te gândești mai mult la cum o să te simți tu. Am văzut multe cupluri care se gândeau atât de mult la cum se simt ceilalți încât după dansul de deschidere nu s-au mai întâlnit decât la tort. Politețe, politețe, dar e nunta voastră în primul rând. Cei care se vor supăra “că n-au fost suficient băgați în seamă” înseamnă că n-ar fi trebuit invitați deloc :)
Totul trebuie să arate bine? Da. Dar voi decideți ce înseamnă să arate bine! Măcar în ziua aceea “e frumos ce-mi place mie”. 
Nu strică să rezistați tentației să faceți nunta pe banii părinților, nașilor, etc. Nu e bine nici să suplimentați bugetul. Cine dă bani simte un chef nebun să vină cu idei. Vreau așa… Vreau altfel… Și tu ce o să zici? 
În fine. Ținuta. 


Și încă și mai mare între ce arată bine și în ce te simți bine. 
Una e să te placi când te probezi 5 minute în oglindă și alta să reziști în hainele acelea și în pantofii “de ocazie” până dimineață. 
Pentru femei nu știu o rezolvare. Se pare că sunt condamnate să-și schimbe pantofii cu toc cu niște cipici spre dimineață. Și cred că momentul “trash the dress” e un fel de răzbunare pentru chin :)
Pentru bărbați însă știu rezolvarea. Citește și tu aici cele 6 reguli. E un soi de serial, cred că sunt mai multe. Poanta cu pantofii mi s-a părut demențială. Regula nr 6. http://on.fb.me/1B6TgoR

Back to Top