Boala oamenilor sănătoși: INDIFERENȚA.



Primesc multe mesaje care îmi cer să sprijin “campanii umanitare”. De fapt, umanitar înseamnă pentru un singur om în mai mult de 90% dintre cazuri. Realizăm că o problemă există doar atunci când o avem noi, așa că mesajele încep, de obicei, așa: “n-aș fi crezut vreodată să ajung aici”.
Nu?
Și dacă nu ți se întâmpla ție era OK? 
Să li se întâmple altora și să nu aibă unde să meargă să se trateze sau cu ce bani? 
Nu e OK!
Nu e OK nici că ne plânge că la TV apar tot felul de non-valori, dar cât te uiți pe paginile lor de facebook vezi SUTE DE MII de like-uri, în schimb paginile unor oameni care se străduiesc să facă lucruri de care ne servim TOȚI nu strâng cine știe ce susținere!
Avem nevoie de o revoluție în social media.
De o răsturnare a ierarhiilor care acum sunt cam cu fundul în sus. Cum poți să dai like-ul tău unui fund bombat (nu că ar fi ceva neapărat rău în asta :))) ) și să treci mai departe când o asociație anunță, chiar într-o manieră modestă, că a reușit să mai modernizeze o secție de spital?
Îmi sare țandăra. Și nu cred că e o problemă cu mine. 

Poate mă înșel eu. 
Poate o pereche de pantofi e mai importantă decât o șansă la viață. 
Unul dintre motivele pentru care sunt un admirator al lui Tudor Chirilă sau al fostei mele colege Paula Herlo este implicarea lor socială, inclusiv ca susținători ai unor doamne al căror fan înfocat sunt. Cele de la DĂRUIEȘTE VIAȚĂ



Eu așa femei văd rar. Care vorbesc puțin și nu ridică tonul, dar ne ridică țara. 
Încet, cu răbdarea femeii care, vorba lui Păunescu, “pune lucrurile la loc”.
Ultima lor ispravă a propulsat Spitalul Muncipal cu o secție grație căreia se va putea face transplant de celule stem în condiții ca afară. Vorbim de vreo 600.000 de euro, din care 200.000 dintr-o sponsorizare venită (culmea) de la Maxbet. E și viața asta un joc de noroc :)))
O să vă spun și povestea sponsorizării într-un articol separat, că e prea drăguță să o înghesui aici.
Vă rog din suflet să intrați pe pagina de facebook Dăruiește viață/Bursa de fericire și să vedeți ce fac Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu și echipa lor frumoasă. 
Și dacă n-am dreptate puteți să vă retrageți și susținerea pe care mi-o acordați mie. Dar dacă am, măcar un like la pagină să le dați și un cuvânt bun de încurajare să le trimiteți. 
Nu vă cer niciun leuț. Dar s-ar putea să vă ceară conștiința voastră. 
Link  direct aici: http://on.fb.me/1FYHFKd
Back to Top