Night reading: Dacă nu-i spui tu, nu-i bai, îi spune altul :)))


....................................................................................

Barbatul care nu indrazneste e ca un copil care i-ar scrie lui Mos Craciun sa-i aduca o femeie sau asteapta sa ma invite altcineva la o cafea si sa-mi spuna despre el, ca e baiat bun, ca ma iubeste si asa mai departe. 
Nu ar fi normal ca orice femeie sa-l aprecieze pe cel care-i spune si sa se culce cu petitorul? Ca deja a vazut ca e baiat bun! Doar a facut ceva frumos si riscant pentru un prieten si e clar ca stie sa se descurce. Ceea ce va fi foarte util mai tarziu. Spre deosebire de Mutulică. Care e putin probabil sa aiba vreodata un… “cuvant de spus” :)

Barbatul care are deja femeia, dar nu-i mai face niciun compliment, ca asta a fost la inceput, mi se pare ca n-are o problema ca nu intelege femeile, el nu intelege barbatii! 

El chiar nu stie ca datoria barbatului e sa incerce? Si asta e una dintre putinele datorii de care absolut toti barbatii se achita exemplar.
El chiar nu stie ca nu e singurul de pe pamant si ca tot ce nu mai foloseste s-ar putea sa aiba undeva cumparator?
Femeia nu se pune pe okazii, dar are destule. 
Ii mai trebuie doar un motiv.

In plus, femeia stie ca multi din neatentii si dezinteresatii acasa sunt foarte atenti si interesati in alta parte. Au grija sa-i bage asta in cap toti colegii cu verigheta, barbatii de pe strada care intorc dupa ea capul desi sunt la bratul alteia si asa mai departe. Nu va dura mult pana sa creada ca atentia pe care nu i-o mai dai ei, o dai alteia. Si va face la fel.
Femeia se hraneste cu complimente. Nu o lasa sa flamanzeasca. Se va gasi cineva sa-i aduca unele proaspete cum aveai si tu candva, cand stiai cat valoreaza si erai gata sa zici ca te duci pentru ea pana pe Luna.
Stai linistit ca o sa stii din nou cat valoreaza dupa ce pleaca. Singura problema pe care o vad e cu toate cuvintele frumoase pe care o sa simti nevoia sa le zici. Si n-o sa mai ai cui.  


Foto: Adi Stoicoviciu pentru YOKKO



Citește cel mai nou articol al Muzei aici: 

https://www.gustverde.ro

Cărți: 
http://bit.ly/BooksOverLooks



Back to Top