Caută!


Caută mai puțin să le câștigi atenția. Atenția e un fel de curiozitate, iar curiozitatea nu ține mult. Caută să le câștigi respectul. Apoi caută să-ți păstrezi reputația. 

Caută mai puțin răspunsurile. Când ești tânăr e puțin probabil să ai deja întrebările pregătite. Caută să afli și întrebările altora. Întrebările pe care ți le pune un om spun mai multe despre el decât răspunsurile pe care le dă la întrebările tale. 

Caută să îți apreciezi corect adversarii. S-ar putea să te învețe mai mult decât prietenii. Poate că laudele lor nu vor veni niciodată, dar măcar știi că toate criticile sunt sincere. 
Caută lupta. Nu vei învăța nimic despre tine în momentele de acalmie. Felul cum trecem peste încercări arată cine suntem. Chiar mai mult, felul cum am trecut peste încercări ne-a construit ca oameni. 
Caută-i pe cei care nu s-au rupt, dar ferește-te cu precădere de cei care s-au îndoit. 

Dacă ești femeie caută un bărbat care să te prețuiască așa cum ești. Gândul că te poți schimba e o minciună pe care i-o spui și lui așa cum ți-o spui și ție. Femeia își schimbă în general doar adresa și numele de familie. 

Noi, bărbații, am fost învățați în general să căutăm o femeie cu care ne imaginăm că am putea să trăim toată viața. Greșit. Caută femeia fără de care NU poți să trăiești nici măcar un minut. 
Și cu un regret poți să trăiești toată viața. 
Dar nu poți să trăiești fără niciun vis. 

Caută să nu te mulțumești cu o relație. 
Meriți o iubire. 


Secretele Ramonei: https://bit.ly/SecreteNoi





Back to Top