Am dovada clară că femeia nu se împiedică decât dacă vrea! :)


Trebuie să facem diferența între motive și scuze. Scuzele sunt un fel de motive imaginare menite să ascundă motivele reale. Așa că o femeie vă va spune multe despre “de ce” când “de ce-ul” ei adevărat va rămâne un mister.
Pentru orice “pas greșit” va fi de vină contextul. 
E mai comod să spunem că a fost o întâmplare, decât să recunoaștem că a fost o decizie :))
Am putea duce articolul acesta în orice direcție, dar am încredere că și mintea vă poate ajuta să explorați posibilitățile singuri. Slavă Domnului, am cititori deștepți. 
Unde vreau eu să ajung este o discuție în trei. Bărbați. Eu, Adi Stoicoviciu și Victor. Victor e genul mai discret așa că nu pot să vă garantez că-l chiar cheamă Victor, ce pot să vă garantez e că există și - spre deosebire de mulți oameni reali din jurul nostru, el nu e un prieten imaginar. Știți voi genul :))
Așadar eram trei. Într-un magazin în fierberea inaugurării oficiale. Muza s-a lăsat destul de greu convinsă. 
“Prezentare de modă? Eu? Nici nu știu să merg! :))” a zis ea.
“Având în vedere unde ai ajuns, am spune că ai mers destul de bine” au zis ei. 
Toate femeile adevărate se simt flatate când li se laudă și altceva, nu doar frumusețea, așa că la ora T minus 4 ea era deja la salon. La T minus 2 se machia așa cum a învățat-o minunata Simina Brădeanu, iar la T minus 1 eram în mașină și goneam spre Unirea Shopping Center. Pretențios nume pentru un simbol al comerțului românesc, amplasat magistral, dar din care chiar s-ar putea face mai mult. 


Divaghez și n-am ajuns la discuție. Trei pe covorul roșu. Eu fac miștouri, ca de obicei. Muza e deja în “culise” să se schimbe. Eu pariez cu Adi și Victor: O să se împiedice, iar Stoico o va prinde. În poză, nu de mână :) Sigur că nu-mi doream să pice, dar era un fel de break a leg, dacă știți vorba. 
Mă gândeam că la cât de puțină experiență are (a se citi zero) orice greșeală trebuia tratată cu umor și îngăduință mai ales că NU am ajuns la timp pentru repetiții. 
Dar nu s-a împiedicat. Indiferent de rochie, de flash-uri, de oamenii care se uitau, că doar de asta erau acolo. 


A fost și adorabilă la final când li s-a cerut fetelor să fie gata cu “manejul”, iar Muza habar n-avea ce-i aia, că doar cai nu erau prin preajmă :))  În terminologia prezentărilor de modă, manejul e momentul de la final când apar toate modelele și defilează, ca niște căluți, în cerc. După care apare și creatorul, ca un îmblânzitor :))


Ce pot să vă divulg este că o parte dintre ținutele prezentate sunt încă în faza de prototip. În fiecare lună o parte dintre ele vor apărea în serii mici. Atenție la rochia roșie, favorita Ramonei. 
Nu, Muza nu s-a împiedicat și nici pe voi nu văd ce v-ar împiedica să profitați de oferta Yokko. Exclusiv în noul magazin deschis în Unirea Shopping Center sunt reduceri la toate produsele.
Back to Top